Ζητήματα που αφορούν υποθέσεις των δασικών χαρτών στη Δυτική Μακεδονία έθεσε μεταξύ άλλων θεμάτων στον αρμόδιο Υφυπουργό Γεώργιο Αμυρά ο Γιώργος Κασαπίδης.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ζητήματα που αφορούν υποθέσεις των δασικών χαρτών στην Δυτική Μακεδονία έθεσε μεταξύ άλλων θεμάτων στον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Αμυρά κατά την συνάντησή του στην Φλώρινα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης.

Ζητήματα που αφορούν υποθέσεις των δασικών χαρτών στη Δυτική Μακεδονία έθεσε μεταξύ άλλων θεμάτων στον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Αμυρά κατά την συνάντησή του στην Φλώρινα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης.

 

Υποθέσεις εκχερσωμένων δασικών εκτάσεων, δασοθέντων αγρών και χορτολειβαδικών εκτάσεων που ταλαιπωρούν συμπολίτες μας στην Φλώρινα, ξεκαθάρισε ο Υφυπουργός ότι επιλύονται με νομοθετικές διατάξεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη βουλή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Επίσης στη σύσκεψη που ακολούθησε στην αίθουσα της Π.Ε. Φλώρινας παρουσία του Βουλευτή Φλώρινας κ. Ιωάννη Αντωνιάδη, του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, εκπροσώπων δασικών συνεταιρισμών και προέδρων Τ.Κ. της Φλώρινας, ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για νέα νομοθετική πρωτοβουλία, για την ξύλευση των δασών στην οποία θα δίνεται προτεραιότητα στους πολίτες των οικισμών για ξύλευση και κάλυψη των ατομικών αναγκών έναντι των εμπόρων που ισχύει σήμερα.

 

Τέλος, ο Περιφερειάρχης κ. Κασαπίδης ενημέρωσε τον κ. Αμυρά για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας να εντάξει τέσσερα σημαντικά έργα που σχετίζονται με την προστασία και την ανάδειξη της βιοποικιλότητας, στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, με συνολικό προϋπολογισμό 758.600 ευρώ. Τα δύο πρώτα έργα αφορούν στην διαχείριση των καλαμιώνων, στη λίμνη Πετρών και στη λίμνη Χειμαδίτιδος αντιστοίχως, με φυσικό τρόπο (εισαγωγή βουβαλιών στο οικοσύστημα), το τρίτο έργο αφορά στην απογραφή και ανάδειξη της ιχθυοπανίδας στα οικοσυστήματα του Δήμου Πρεσπών και τέλος το τέταρτο αφορά στο Περιφερειακό Σχέδιο Διατήρησης της οικολογικής συνδεσιμότητας και της συνοχής του Δικτύου NATURA 2000 στη Δυτική Μακεδονία.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ζητήματα που αφορούν υποθέσεις των δασικών χαρτών στη Δυτική Μακεδονία έθεσε μεταξύ άλλων θεμάτων στον αρμόδιο Υφυπουργό Γεώργιο Αμυρά ο Γιώργος Κασαπίδης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ζητήματα που αφορούν υποθέσεις των δασικών χαρτών στη Δυτική Μακεδονία έθεσε μεταξύ άλλων θεμάτων στον αρμόδιο Υφυπουργό Γεώργιο Αμυρά ο Γιώργος Κασαπίδης. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ζητήματα που αφορούν υποθέσεις των δασικών χαρτών στη Δυτική Μακεδονία έθεσε μεταξύ άλλων θεμάτων στον αρμόδιο Υφυπουργό Γεώργιο Αμυρά ο Γιώργος Κασαπίδης.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!