Μετά από μία πολύμηνη διεργασία και αρκετές συζητήσεις, το eordaialive.com είναι πλέον γεγονός.

Aλήθεια, τι είμαστε όμως και τι θέλουμε εμείς οι δημιουργοί του;

Θέλουμε λοιπόν, να είμαστε πάνω απ’ όλα με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία που δοκιμάζεται και υποφέρει, αλλά και που προσπαθεί, αγωνίζεται, δημιουργεί και ελπίζει.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις βεβαίως, όπου μία παρέα ανθρώπων- όπως η δική μας- μπορεί να «γράψει Ιστορία», αλλά αυτό που αρχικά μπορούμε τώρα να διαβεβαιώσουμε τους αναγνώστες μας και τους διαδικτυακούς μας φίλους, είναι ότι «δεν προκύψαμε από παρθενογένεση.»

Και συνεπώς, πιστεύουμε, γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε.

Σε μία εποχή μάλιστα που δοκιμάζεται και η δημοσιογραφία, θα προσπαθήσουμε εμπεριστατωμένα και μέσα από τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας, να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν, αλλά και για όσα «επιμελώς προσπαθούν να μας κρύψουν» οι πάσης φύσεως αρμόδιοι.

Μέσα από τα βίντεο επικαιρότητας και τα ρεπορτάζ, τις καθημερινές και περιοδικές σχολιογραφικές στήλες, όπως επίσης και την αρθρογραφία, τις γνώμες και τα θέματα των διαδικτυακών μας φίλων, αλλά και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες-απεικονίσεις του «γίγνεσθαι» στην περιοχή μας, θα επιχειρήσουμε να γίνουμε μία χρήσιμη και ουσιαστική πηγή πληροφόρησης για όλους.

Δεν βάζουμε πολύ υψηλούς στόχους, αλλά έχουμε την θέληση, την διάθεση, τις σκέψεις και τα σχέδια, να δημιουργήσουμε κάτι που θα μας κάνει υπερήφανους.

Ξεκινάμε από «χαμηλά» και προτιμάμε με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας, να ανέβουμε «ένα-ένα» τα σκαλιά της επιτυχίας στην διαδικτυακή μας απόπειρα, παρά να «μας ανεβάσουν» οι «γνωστοί-άγνωστοι», με το «ασανσέρ» του ελέγχου και της ποδηγέτησης της φωνής μας.

Δεν υποσχόμαστε τίποτα κυριολεκτικά, παρά μόνο ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Και γνωρίζουμε … ότι ο χρόνος θα δείξει, αλλά και… ότι «το αποτέλεσμα, μετράει».

Το Eordaialive στα Social Media

18.5Χιλ
Ακόλουθοι
Μου αρέσει

240
Ακόλουθοι
Ακολουθηστε

2.3Χιλ
Ακόλουθοι
Ακολουθηστε

720
Εγγραφές
Εγγραφή

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Sidiropoulos zaxaroplasteio ptolemaida
Delikostas antallaktika ptolemaida
Τσίκας Στέφανος Δικηγόρος Πτολεμαιδα
radio melodia ptolemaida
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!