Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας με εκπροσώπους της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Συζήτηση για την παραχώρηση του «Σουηδικού» κτιρίου της Κοινότητας Βλάστης  

Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας με εκπροσώπους της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Συζήτηση για την παραχώρηση του «Σουηδικού» κτιρίου της Κοινότητας Βλάστης  
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τον Κοσμήτορα Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Ιωάννη Ζιώγα, δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Στην συνάντηση που ακολούθησε συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Δήμου Εορδαίας, για την παραχώρηση του Σουηδικού κτιρίου της Βλάστης το οποίο θα χρησιμοποιήσει για να στεγάσει της υπό ίδρυση εκπαιδευτικές δομές χειροτεχνίας του Υπουργείου Πολιτισμού, με φορέα υλοποίησης τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας-ΠΔΜ.

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Αναστασία Πράπα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βλάστης Ιωάννης Τζιούμαρης και ο ζωγράφος καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θοδωρής Ζυρπιάδης.

 

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι ο Δήμος Εορδαίας ενδιαφέρεται εμπράκτως για την αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού Σουηδικού Εργοστασίου Υφαντουργίας και ότι σε αυτό θα συμβάλλει καταλυτικά η δημιουργία μίας σημαντικής εκπαιδευτικής δομής, η οποία θα είναι μάλιστα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με το οποίο άλλωστε έχει ξεκινήσει συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση από το Νοέμβριο του 2021, όταν αρμόδιος υφυπουργός ήταν ο κ. Γιατρομανωλάκης

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...