Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Στο μπλόκο του Φιλώτα αγρότες από Αμύνταιο και Εορδαία

Στο μπλόκο του Φιλώτα αγρότες από Αμύνταιο και Εορδαία
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στο μπλόκο του Φιλώτα αγρότες από Αμύνταιο και Εορδαία

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Στο δρόμο βρίσκονται από την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, αγρότες και κτηνοτρόφοι από τις περιοχές Αμυνταίου και Ανατολικής Εορδαίας, οι οποίοι έχουν “παρατάξει” τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στην έξοδο του Φιλώτα, προς την Πτολεμαΐδα.

Παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι αγρότες παραμένουν στο μπλόκο μέρα – νύχτα, μέχρι , όπως λένε, να ακουστούν τα αιτήματά τους, ενώνοντας τη φωνή τους με συναδέλφους τους σε πολλές περιοχές, που βρίσκονται ήδη στο δρόμο από το προηγούμενο διάστημα.

Η λίστα των αιτημάτων των αγροτών είναι κοινή σε όλη τη χώρα, με πρώτο ζήτημα το αυξημένο κόστος της ενέργειας, που οδηγοί όπως λένε πολλόυς να εγκαταλείπουν καλλιέργειες και κοπάδια, αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν. Στην Εορδαία και το Αμύνταιο, οι κλιματικές συνθήκες που αλλάζουν ραγδαία έχουν επιφέρει πολλά προβλήματα και ζημιές, δηλώνουν όμως πως υπάρχουν καθυστερήσεις και προβλήματα στις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.

Στο μπλόκο του Φιλώτα αγρότες από Αμύνταιο και Εορδαία

Από το μπλόκο του Φιλώτα, οι αγρότες απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους τους να στηρίξουν τα μπλόκα και τις διαμαρτυρίες, ενώ ζητούν από τους πολίτες να κατανοήσουν την “κραυγή αγωνίας” των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα.

Στο μπλόκο του Φιλώτα αγρότες από Αμύνταιο και Εορδαία
.ertnews.gr
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...