Πτολεμαΐδα: Απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης πολιτών

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης πολιτών
?????????????????????????????????????????????????????????

Πτολεμαΐδα: Απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης πολιτών

Απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης, καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην Πτολεμαΐδα και στην ευρύτερη περιοχή, με τους επιτήδειους να επικαλούνται δήθεν οφειλές του κατόχου του αριθμού που καλούν και θα πρέπει άμεσα να εξοφληθούν, διαφορετικά η εταιρεία θα κινηθεί νομικά.

 

Το περιστατικό συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, όταν μία κυρία ενημέρωσε συνδρομητή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, τρεις φορές, πως χρωστά ένα ποσό από πάγια τέλη, που θα έπρεπε να καταβληθούν σε μία ώρα, αλλιώς  θα προχωρούσε στην αποστολή εξωδίκου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε επικοινωνία του με την εταιρεία, τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα, ενώ, όταν επιχείρησε να καλέσει  τον αριθμό που δέχθηκε το τηλεφώνημα, απαντούσε ο τηλεφωνητής.

Σε κάποιες περιπτώσεις, οι επιτήδειοι ζητούν αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών για να καταθέσουν διάφορα χρηματικά ποσά, ενώ, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις εξαπάτησης για δήθεν οφειλές προς τις τράπεζες

 

 

 

Μαίρη Κεσκιλίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!