Κωτσιδης Στέφανος

Πολύτιμη και ουσιαστική η συνδρομή του ΠΤ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας στο Tennis Europe – Ευχαριστήριο

Πολύτιμη και ουσιαστική η συνδρομή του ΠΤ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας στο Tennis Europe - Ευχαριστήριο
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ευχαριστούμε θερμά το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και κάλυψε υγειονομικά το Διεθνές Πρωτάθλημα Tennis Europe Junior 2023.

Με την πολύτιμη συνδρομή του Ιατρού Δημήτρη Μπουδαλή, της Πρόεδρου του ΠΕ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας Κούλας Πουλασιχίδου και των εθελοντριών του Τομέα Υγείας κυρίες Παναγιώτα Ζαφειρίδου, Βέρα Καρακούκα, Κωνσταντινιά Χλιαρά και Ειρήνη Πέλλα, η διοργάνωση ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των αθλητών, βάζοντας θετικό πρόσημο και στον τομέα της υγειονομικής κάλυψης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πολύτιμη και ουσιαστική η συνδρομή του ΠΤ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας στο Tennis Europe - Ευχαριστήριο Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πολύτιμη και ουσιαστική η συνδρομή του ΠΤ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας στο Tennis Europe - Ευχαριστήριο

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.