Παράταση έξι (6) μηνών στην  κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τον Δήμο Εορδαίας.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας

Παράταση έξι (6) μηνών στην  κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τον Δήμο Εορδαίας.

 

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας δόθηκε παράταση  της κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Εορδαίας, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα – ισχυρές βροχοπτώσεις πλημμύρες, που εκδηλώθηκαν στις 22-8-2022 στην πόλη της Πτολεμαΐδας και σε γειτονικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Η παράταση δόθηκε κατόπιν αιτήματος του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης, ενώ το έργο της διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν δεν έχει ολοκληρωθεί .

 

Η παράταση θα έχει ισχύ για τους επόμενους 6 μήνες, δηλαδή έως και 22 Αυγούστου 2023.

 

Το επόμενο διάστημα οι επιφορτισμένες με το έργο υπηρεσίες τόσο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όσο και του Δήμου Εορδαίας θα συνεχίσουν να εργάζονται, κυρίως στην καταγραφή δευτερευουσών κατοικιών και καταστημάτων που υπέστησαν ζημίες και φθορές λόγω των πλημμυρικών φαινομένων, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως η προβλεπόμενη διαδικασία και να υπάρξει σύντομη καταβολή των αποζημιώσεων που δικαιούνται από την Πολιτεία.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Παράταση έξι (6) μηνών στην  κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τον Δήμο Εορδαίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!