Φωτιά έξω από την Τ. Κ Μεσοβούνου – Κοντά σε κτηνοτροφικές μονάδες ( βίντεο – φωτογραφίες)

Eordaialive Team
0λ ανάγνωσης
Φωτιά έξω από την Τ. Κ Μεσοβούνου - Κοντά σε κτηνοτροφικές μονάδες ( βίντεο - φωτογραφίες)

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας ειδοποίησε σήμερα Τετάρτη 22 /2/  στις 20:00 μ.μ  κτηνοτρόφος της περιοχής.


Η φωτιά ευτυχώς δεν πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις , καθώς ”ασυνείδητοι” μετέτρεψαν το σημείο σε  σκουπιδότοπο , αγνοώντας  και την σχετική σήμανση απαγόρευσης .

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του eordaialive.com

 

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Φωτιά έξω από την Τ. Κ Μεσοβούνου - Κοντά σε κτηνοτροφικές μονάδες ( βίντεο - φωτογραφίες)

 

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Φωτιά έξω από την Τ. Κ Μεσοβούνου - Κοντά σε κτηνοτροφικές μονάδες ( βίντεο - φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Φωτιά έξω από την Τ. Κ Μεσοβούνου - Κοντά σε κτηνοτροφικές μονάδες ( βίντεο - φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Φωτιά έξω από την Τ. Κ Μεσοβούνου - Κοντά σε κτηνοτροφικές μονάδες ( βίντεο - φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Φωτιά έξω από την Τ. Κ Μεσοβούνου - Κοντά σε κτηνοτροφικές μονάδες ( βίντεο - φωτογραφίες)

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!