ΕΔΟΠ-Ευχαριστήριο προς Πυροσβεστική Υπηρεσία

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΕΔΟΠ-Ευχαριστήριο προς Πυροσβεστική Υπηρεσία

ΕΔΟΠ-Ευχαριστήριο προς Πυροσβεστική Υπηρεσία

 

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς το Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης,  Πύραρχο Αμανατίδη Ιωάννη και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας για την άψογη συνεργασία, κατάρτιση και λειτουργία τους κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης και πιστοποίησης των νέων μελών της Ομάδας μας στον τομέα της δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η εκπαίδευση εντάσσεται σε πρόγραμμα για την εκπαίδευση 2.100 εθελοντών σε όλη τη χώρα σε προγράμματα δασοπυρόσβεσης-δασοπροστασίας διάρκειας 52 ωρών. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εκπαίδευση και πιστοποίηση των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας που λειτουργούν στο πλαίσιο των Δήμων.

Τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος της περιοχής μας αποδεικνύουν καθημερινά την αφοσίωσή τους στην προσφορά προς την κοινωνία και την ετοιμότητά τους.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και δηλώνουμε πως θα είμαστε στο πλευρό τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!