Κωτσιδης Στέφανος

ΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ”ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΦΙΛΩΤΑ”

ΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ''ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΦΙΛΩΤΑ''
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ”ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΦΙΛΩΤΑ”

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

 

 Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ.Άνθιμος Μπιτάκης υπέγραψε την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 τη σύμβαση εκτέλεσης έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Φιλώτα» με την ανάδοχο εταιρία ΕΡΓΟΔΟΣ ΙΚΕ. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΑΠ  Δ΄, με το συνολικό προϋπολογισμό  της μελέτης του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 399.900,00 ευρώ και τελικού ποσού σύμβασης  266.277,70 ευρώ.

Το έργο αφορά στη βελτίωση της βατότητας και των κυκλοφοριακών συνθηκών υφισταμένων οδών πρόσβασης σε καλλιεργούμενα γεωτεμάχια (με τελική εφαρμογή ασφαλιστικού τάπητα κυκλοφορίας), που βρίσκεται εντός των Τοπικών Κοινοτήτων Φιλώτα, Αντιγόνου, Πελαργού και Μανιακίου, της Δ.Ε Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου της Π.Ε Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.