Γ. Αμανατίδης για τηλεθέρμανση – Φαίνεται ότι καταλήγουμε σε μία συμφωνία με το ΥΠΕΝ και τη ΔΕΗ επωφελή για τους δήμους και τους συμπολίτες μας.

0λ ανάγνωσης

Γ. Αμανατίδης για τηλεθέρμανση – Φαίνεται ότι καταλήγουμε σε μία συμφωνία με το ΥΠΕΝ και τη ΔΕΗ επωφελή για τους δήμους και τους συμπολίτες μας.

 

Γ. Αμανατίδης για τηλεθέρμανση - Φαίνεται ότι καταλήγουμε σε μία συμφωνία με το ΥΠΕΝ και τη ΔΕΗ επωφελή για τους δήμους και τους συμπολίτες μας. - Eordaialive.com

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgiorgos.amanatidi%2Fposts%2Fpfbid0J8NqsfS6ng2KhjaDY4AAFwHbNQnEjKQsdFmvWtkUERbiYAYcvu6ANSQoqepR4wd8l

3 Σχόλια
  • Μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε.Πανω στο δικό μας οικόπεδο πλουτησαν ,τώρα δε γίνεται πάρτι πλούτου.Αν βρίσκαμε ένα θησαυρό στο χωράφι μας θα δικαιούμαστε τα νόμιμα.Επιτελους θέλουμε τα νόμιμα τόσων ετών εκμετάλλευσης.Μας χρωστάνε λοιπόν και δεν τους χρωστάμε.

  • Greek economics σε ενα μηνα ξανα τα ίδια, δημοτικη υπηρεσία εργασία 8 μηνων 14 μισθοί.

  • Να βρείτε πώς δημιουργήθηκε το χρέος και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, και να μειώσουν τους υπερβολικούς μισθός πού δίνουν στους υπαλλήλους τής επιχειρήσεις, ακούγονται κάτι ποσά που ζαλίζουν, ούτε καθηγητής πανεπιστημίου δεν παίρνει τόσα, μάλλον έτσι δημιουργήθηκε το χρέος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei_03-2026_myHomeMaxim
Ευχες Πασχα επιμελητηριο Κοζανης
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis