Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Συνάντηση του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου με τις Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη νέα  πανεπιστημιούπολη στη ΖΕΠ Κοζάνης

Συνάντηση του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου με τις Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη νέα  πανεπιστημιούπολη στη ΖΕΠ Κοζάνης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τις νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος και συναντήθηκε με τον Πρύτανη, καθηγητή Θεόδωρο Θεοδουλίδη και τους Αντιπρυτάνεις, καθηγητές Στέργιο Μαρόπουλο και Γεώργιο Ιορδανίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν τα σχεδιαζόμενα έργα στην περιοχή, που  συνδέονται με το Πανεπιστήμιο και εμπίπτουν στο χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Σχετικά με τα οδικά έργα πρόσβασης στις νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, συζητήθηκε  η κατασκευή του δρόμου που θα συνδέει την πανεπιστημιούπολη στη ΖΕΠ με τον Άγιο Χαράλαμπο και συγκεκριμένα η  επίσπευση της σχετικής μελέτης.

Συγχρόνως, θα διερευνηθεί η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίων καρτών για τους φοιτητές στις λεωφορειακές γραμμές από και προς τις νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, με στόχο τη μείωση του κόστους μετακινήσεών τους.

Στη συνάντηση, συζητήθηκε ακόμη ο ρόλος του Πανεπιστημίου στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη Δυτική Μακεδονία, με επίκεντρο την πιστοποίηση και την εκπαίδευση.  Ειδικότερα, έγινε αναφορά στην προοπτική  να αξιοποιηθούν τα εργαστήρια του ΠΔΜ για την πιστοποίηση του εξοπλισμού ηλεκτρικών οχημάτων  και η απαιτούμενη εκπαίδευση να παρέχεται  μέσω του Κέντρου Εκπαίδευσης και  Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Ο Πρύτανης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την καθοριστική συμβολή του στο μεγαλόπνοο έργο της ανέγερσης  νέων φοιτητικών εστιών μέσω ΣΔΙΤ, που εγκρίθηκε πρόσφατα από τη Διυπουργική Επιτροπή, ιδιαίτερα όσον αφορά στην εξασφάλιση επαρκούς αριθμού νέων φοιτητικών κλινών,  τη συμπερίληψη  στο σχεδιασμό της πόλης της Πτολεμαΐδας καθώς και την ένταξη του έργου κατασκευής νέου πολυδύναμου συνεδριακού κέντρου στη ΖΕΠ Κοζάνης.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Λίτσα Παλαμά
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...