Συνάντηση ΕΚΝΚ με το μέλος του Δ.Σ της «Μετάβαση Α.Ε» Γεώργιο Τοπαλίδη 

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Συνάντηση ΕΚΝΚ με το μέλος του Δ.Σ της «Μετάβαση Α.Ε» Γεώργιο Τοπαλίδη 

Να μπει ένα φρένο στην καλπάζουσα ανεργία, να δημιουργηθούν συνθήκες νέων θέσεων, να σταματήσει η εγχώρια μετανάστευση αλλά και αυτή προς το εξωτερικό ήταν ο βασικός στόχος της συνάντησης που είχε σήμερα το ΕΚΝΚ με τον συντοπίτη μας, μέλος του Δ.Σ της «Μετάβαση Α.Ε», κ. Γεώργιο Τοπαλίδη.

Η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτησης και επανακατάρτησης εργατικού δυναμικού, είναι ένα σημαντικό εργαλείο που γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό ώστε να «ξεμπλοκάρει» η σημερινή εικόνα και σταδιακά να δημιουργούνται όλο και καλύτερες συνθήκες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο σκηνικό της απολιγνιτοποίησης και των απωλειών που αυτή δημιουργεί.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη να υπάρχει στενή επικοινωνία και συνεργασία έτσι ώστε όχι απλά να μην χαθούν ευκαιρίες αλλά να υπάρχει εξέλιξη και βελτίωση συνθηκών σε υπάρχοντες καταστάσεις.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!