Δήμος Κοζάνης: Συνάντηση με τις διευθύντριες & τις προϊστάμενες των νηπιαγωγείων

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Συνάντηση με τις διευθύντριες & τις προϊστάμενες των νηπιαγωγείων

Ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας των νηπιαγωγείων τέθηκαν κατά τη συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα με τις διευθύντριες και τις προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων του Δήμου Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.

Στη συνάντηση  παρέστησαν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης, Γιώργος Φτάκας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κοζάνης, Νίκος Νικολάου, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Στη διαδικασία προέδρευε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Σάκης Κωτούλας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα ζητήματα που συζητήθηκαν εκτενώς αφορούσαν:

 

  • την καθαριότητα
  • την συντήρηση
  • τις υφιστάμενες και νέες υποδομές
  • τις χρηματοδοτήσεις

 

καθώς και μία ευρεία γκάμα ζητημάτων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

 

Ο κ. Μαλούτας δεσμεύτηκε για την υλοποίηση επιπλέον συναντήσεων, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Συνάντηση με τις διευθύντριες & τις προϊστάμενες των νηπιαγωγείων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Συνάντηση με τις διευθύντριες & τις προϊστάμενες των νηπιαγωγείων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Συνάντηση με τις διευθύντριες & τις προϊστάμενες των νηπιαγωγείων

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!