Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει εξόρμηση στην Καστάνιανη.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει εξόρμηση στην Καστάνιανη.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει εξόρμηση στην Καστάνιανη.


Η διανυκτέρευση θα γίνει στον ξενώνα του χωριού .
Επισημαίνουμε ότι οι θέσεις του ξενώνα είναι πολύ περιορισμένες και για την καλύτερη οργάνωση της εξόρμησης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχή σας.
Το πρόγραμμα της εξόρμησης έχει ως εξής:
Σάββατο 19.11.2022. Αναχώρηση στις 09:00 από τη Στρατολογία. (Προσέλευση 15 λεπτά πιο νωρίς).13:00. Άφιξη στην Καστάνιανη, το γραφικό πετρόκτιστο Μαστοροχώρι, με ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της Ζέρμας. Τακτοποίηση στον ξενώνα και στη συνέχεια φαγητό και μεσημεριανή βόλτα στα καλντερίμια του χωριού, θαυμάζοντας τα μοναδικής αρχιτεκτονικής αρχοντικά και τα πέτρινα γεφύρια. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα και το βράδυ στο καφενείο του χωριού. Διανυκτέρευση.Κυριακή 20.11.2022. Εγερτήριο, πρωινό και έναρξη στις 09:00 της ορειβατικής διαδρομής:
Πλατεία χωριού (Πανηγύρι) – Γεφύρι Μαλνίτσας – Ξωκλήσι Αγίας Παρασκευής – Μύλος – Λάκκος κι επιστροφή.Μήκος διαδρομής 8.5 χλμ, διάρκειας 4 ωρών, μέτριας δυσκολίας. Επιστροφή το απόγευμα στην Κοζάνη με στάση στο χωριό Θεοτόκο στο μνημείο του ΔΣΕ.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2461025909.
Το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά αναλόγως της κρίσης των συντονιστών.
Συντονιστές εξόρμησης: Σπύρος Γκαραβέλλας-Πέτρος Αλμπάνης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει εξόρμηση στην Καστάνιανη. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει εξόρμηση στην Καστάνιανη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!