ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ο ΓΙΟΣ – ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Ο ΓΙΟΣ – ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ο ΓΙΟΣ – ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ


Το Βόρειο Πεδίο, πιστό στο καλό θέατρο, είναι έτοιμο να παρουσιάσει την δεύτερη δουλειά του για τη νέα θεατρική περίοδο. Πρόκειται για το γαλλικό θεατρικό έργο Ο ΓΙΟΣ, του Φλοριάν Ζελλέρ. Το έργο είναι σύγχρονο (γράφτηκε μόλις το 2018) και πραγματεύεται μερικά  από τα πιο σημερινά θέματα που απασχολούν τις οικογένειες και την κοινωνία. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία, σκηνικά και μουσική επιμέλεια της Μελίνας Αυγερινού και είναι τοποθετημένη ανάμεσα στα δύο σπίτια που ως χώροι αλλά και ως σημεία συμβολίζουν τους δύο κόσμους που βρίσκονται αντιμέτωποι και χαράσσουν την πορεία του έργου.

Ο ΓΙΟΣ πραγματεύεται την εξέλιξη ενός έφηβου ο οποίος εγκλωβίζεται ανάμεσα στα υπαρξιακά του διλήμματα, τους εσωτερικούς του δαίμονες, αλλά και στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν στη ζωή του και δεν μπορεί να τις διαχειριστεί. Η μητέρα του έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και το βάρος το αναλαμβάνει ο πατέρας του, που εξελίσσεται τελικά σε τραγικό πρόσωπο εξαιτίας και των δικών του επιλογών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο ΓΙΟΣ είναι ένα συγκλονιστικό έργο και μια παράσταση που καθηλώνει, θέτοντας προβληματισμούς αλλά και απεικονίζοντας μια σύγχρονη πραγματικότητα, δείχνοντας ουσιαστικά τι δεν πρέπει να κάνουν και οι γονείς και τα παιδιά.

Στην παράσταση συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης:ΠΙΕΡ: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας ΑΝΝΑ: Σοφία Χαλαϊδοπούλου ΣΟΦΙΑ: Ματίνα Ζιώγου ΝΙΚΟΛΑ: ΝτεςΚαρασαρίδου ΓΙΑΤΡΟΣ: Αλίκη Θεοδωρίδου και ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ: Χρήστος Τσολάκης

Οι υπόλοιποι συντέλεστες της παράστασης είναι: Στα φώτα: Ηλίας Μιχαηλίδης Στον ήχο: Δέσποινα Παπαρίζου Φροντιστήριο – Υποβολείο: Ελένη Καραγεώργη – Δήμητρα Ρουδνικλή Μακιγιάζ: Μελίνα Σαρηγιαννίδου

Στα σκηνικά βοήθησε με τις ιδέες της η Άννα Βουλγαροπούλου. Την σκηνική κατασκευή ανέλαβε ο Ανδρόνικος Κεπαζάκης και την επιμέλεια της αφίσας ο Στράτος Ιορδανίδης. Φωτογράφιση έκανε ο Νίκος Λόφτσαλης.

Θα δοθούν οκτώ (8) παραστάσεις στην Αίθουσα του Βόρειου Πεδίου (Κ. Φούφα και Καλλιπόλεως γωνία) τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα. Πιο συγκεκριμένα, η πρεμιέρα θα είναι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν: η Κυριακή 20 Νοεμβρίου και τα Σαββατοκύριακα 26, 27 Νοεμβρίου, 3, 4 Δεκεμβρίου και 10 και 11 Δεκεμβρίου. Όλες οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για τις 9 το βράδυ.

Κρατήσεις θέσεων τις απογευματινές και βραδινές ώρες στο τηλέφωνο του ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ 2463505959 και στο τηλέφωνο 6986617999.

Ο ΓΙΟΣ – ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

 

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΙΛΑΣ

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!