Κοζάνη: Αναζήτηση 1.000 εργατών γης για την συγκομιδή του κρόκου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Κοζάνη: Αναζήτηση 1.000 εργατών γης για την συγκομιδή του κρόκου

Την  ανάγκη  επιπλέον  1000 εργατών γης, για  την συγκομιδή  του Κρόκου Κοζάνης, επεσήμανε  με  συνέντευξη του στην ΕΡΤ  Κοζάνης, ο  Πρόεδρος  του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, Βασίλης  Μητσιόπουλος.

«Η φετινή  χρονιά χαρακτηρίζεται ως  μία καλή  χρονιά  σε  ότι αφορά την παραγωγή του Κρόκου Κοζάνης, το οποίο μπορεί να  διατεθεί εξ ολοκλήρου  στην αγορά», υπογράμμισε ο κ. Μητσιόπουλος, προσθέτοντας ότι «οι συνολικές ανάγκες των εργατών γης είναι 3000 άτομα, εκ των οποίων απασχολούνται ήδη 2000  Έλληνες και ξένοι εργάτες».

Ο κ. Μητσιόπουλος  έκανε έκκληση  για την εξεύρεση εργατών γης για την συγκομιδή του κρόκου που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί  για τις επόμενες 25 περίπου ημέρες, ενώ αναφέρθηκε και  στις επαφές που έγιναν με  την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας  για το θέμα, ώστε να υπάρξει λύση , είτε μέσω εργατών από γειτονικές περιοχές της Δυτ. Μακεδονίας, είτε και από γειτονικές χώρες, όπως η Αλβανία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

ertnews.gr

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!