Εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα στην πόλη της Κοζάνης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα στην πόλη της Κοζάνης

Εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα στην πόλη της Κοζάνης

 

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 κατά τις βραδινές ώρες από 21:30 έως τις πρωινές ώρες 7:00 την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 θα εκτελεστούν εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα της πόλης της Κοζάνης από το Τμήμα Πρασίνου και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Κοζάνης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Συγκεκριμένα εργασίες θα εκτελεστούν στην πόλη της Κοζάνης:

  • στις οδούς:Πλάτωνος, 3ης Σεπτεμβρίου, Αιανής (Ειδικό εργαστήρι), Ζήση Γιαχνίκα, Ζαλόγγου-Χειμάρας, Χαλκιδικής με Περδίκα, Χαλκιδικής με Φον Κοζάνης, Μοναστηρίου, Ειρήνης, Δημοκρατίας(κάτω τμήμα) και
  • Πάρκο Σκλαβενίτη, ΚΔΑΠ Παπανδρέου, κόμβος Δεληβάνη, πλατεία Συντάγματος, παιδική χαρά Τράντα, διασταύρωση Τριανταφυλλίδη με Μπουσίου, πλατεία 28ηςΟκτωβρίου.

 

Η επέμβαση θα γίνει με βιολογικό σκεύασμα από εξειδικευμένο συνεργείο. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή και εγκεκριμένα για χρήση σε κατοικημένες περιοχές. Ωστόσο παρακαλούνται οι κάτοικοι να διατηρήσουν κλειστά παράθυρα και πόρτες  και να φροντίσουν να μην υπάρχουν ρούχα ή τρόφιμα σε εξωτερικούς χώρους ώστε  να αποφευχθεί έκθεση στο ψεκαστικό διάλυμα.

 

 

 

 

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!