Κωτσιδης Στέφανος

Γ. Κασαπίδης: Με την ολοκλήρωση των έργων θα αντιμετωπιστεί και θα λυθεί το κρίσιμο και χρόνιο πρόβλημα διαχείρισης λυμάτων των οικισμών της Εορδαίας έπειτα από δέκα χρόνια στασιμότητας

Γ. Κασαπίδης: Με την ολοκλήρωση των έργων θα αντιμετωπιστεί και θα λυθεί το κρίσιμο και χρόνιο πρόβλημα διαχείρισης λυμάτων των οικισμών της Εορδαίας έπειτα από δέκα χρόνια στασιμότητας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Αυτοψία του Περιφερειάρχη στην Τ.Κ. Προαστείου στις εργασίες για τα λύματα  

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Στην Τ.Κ. Προαστείου Εορδαίας βρέθηκε χθες Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Γρηγόρη Τσιούμαρη και τον Πρόεδρο της ΤΚ, Ίτσκο Ιωάννη,  για την παρακολούθηση των εργασιών στο υπό κατασκευή έργο «Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης λυμάτων οικισμών Προαστείου και Ασβεστόπετρας και εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς λυμάτων οικισμών Ασβεστόπετρας και Προαστείου στον κόμβο νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας».

 

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης των έργων και σε δηλώσεις του επεσήμανε πως: «Είναι από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά έργα τα οποία γίνονται στην Περιφέρεια. Με την ολοκλήρωση των έργων, θα αντιμετωπιστεί και θα λυθεί το κρίσιμο και χρόνιο πρόβλημα, διαχείρισης λυμάτων στους οικισμούς της Εορδαίας, έπειτα από δέκα χρόνια στασιμότητας, με θετικές επιπτώσεις στην προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής ρύπανσης της λίμνης Βεγορίτιδας».

 

Ο κ. Κασαπίδης συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού για το υπό κατασκευή έργο, κατέγραψε νέες ιδέες, προτάσεις και σκέψεις για περισσότερες παρεμβάσεις, με στόχο να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο η καθημερινότητα, η παραγωγική διαδικασία και οι υποδομές στην ευρύτερη περιοχή.

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας γυρίζει σελίδα. Υλοποιεί μεγάλα έργα σε συνεργασία με τους Δήμους. Επενδύει σε πράσινες πολιτικές και έργα με ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Αποδεικνύει πως, όταν υπάρχει βούληση, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και επωφελή για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις,  το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής όλων των Δυτικομακεδόνων.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Με την ολοκλήρωση των έργων θα αντιμετωπιστεί και θα λυθεί το κρίσιμο και χρόνιο πρόβλημα διαχείρισης λυμάτων των οικισμών της Εορδαίας έπειτα από δέκα χρόνια στασιμότητας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Με την ολοκλήρωση των έργων θα αντιμετωπιστεί και θα λυθεί το κρίσιμο και χρόνιο πρόβλημα διαχείρισης λυμάτων των οικισμών της Εορδαίας έπειτα από δέκα χρόνια στασιμότητας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Με την ολοκλήρωση των έργων θα αντιμετωπιστεί και θα λυθεί το κρίσιμο και χρόνιο πρόβλημα διαχείρισης λυμάτων των οικισμών της Εορδαίας έπειτα από δέκα χρόνια στασιμότητας

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης