Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Στάθης Κοκκινίδης : Κύριε Χρήστο Πολιτίδη, εσείς πού υπάρχετε;

5λ ανάγνωσης
Στάθης Κοκκινίδης: Εν κρυπτώ η έλευση του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας..

Απάντηση στο άρθρο του Χρήστου Πολιτίδη στο eordaialive.gr

 

Με έκπληξη και θλίψη ταυτόχρονα διάβασα το τελευταίο, αλλά και τα προηγούμενα, άρθρα του φίλου Χρήστου Πολιτίδη.Ένοιωσα την ανάγκη λοιπόν να απαντήσω, στα γραφόμενα αυτά,κυρίως για να κατανοήσουν κάποια πράγματα οι πολίτες αυτής της περιοχής.
Θα ξεκινήσω απο τα προηγούμενα άρθρα,όπου θεωρώ οτι ήταν απαράδεκτη η εκφορά του λόγου, αλλά και ρατσιστικοί οι χαρακτηρισμοί που υπήρχαν μέσα σ΄αυτά, για τον Δήμαρχο.Δεν κατάλαβα γιατί οι “ευμεγέθεις” δεν έχουν το δικαίωμα να ασχολούνται με τα κοινά και είναι αυτό κατηγορία, μήπως με την πολιτική πρέπει να ασχολούνται οι αδύνατοι; Επίσης δεν κατάλαβα απο πού βγήκε το συμπέρασμα οτι ο Πλακεντάς ήταν έτοιμος να γραφτεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Απ΄ότι ξέρω κ.Χ. Πολιτίδη εσύ δεν ανήκεις στο ΣΥΡΙΖΑ, άρα πώς ισχυρίζεσαι τέτοια πράγματα και μάλιστα πώς ισχυρίζεσαι οτι ο Πλακεντάς εκλιπαρούσε για να τον ψηφίσουμε;

Θέλω στο σημείο αυτό να διαβεβαιώσω τον λαό της Εορδαίας οτι η παράταξη “με το Βλέμμα στο Μέλλον” της οποίας έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι εκπρόσωπος, ουδέποτε ήρθε σε τηλεφωνική ή άλλη επαφή με τον κ. Πλακεντά, αλλά ούτε και με κανέναν εκπρόσωπό του.Δεν επικοινωνήσαμε ούτε προεκλογικά, ούτε στη διάρκεια μέχρι την δεύτερη Κυριακή, ούτε και μετεκλογικά.Είναι εξάλλου γνωστό οτι εμείς για την δεύτερη Κυριακή, αποφασίσαμε να ψηφίσει ο καθένας και η καθεμιά “κατά βούλησιν” γιατί και οι δύο αντίπαλοί μας είχαν χρησιμοποιήσει προεκλογικά έναν άκρως εθνικιστικό λόγο, ο οποίος όπως γνωρίζαμε εμείς, αλλά και όπως αποδείχτηκε και απ΄τα πεπραγμένα της τωρινής κυβέρνησης, ήταν απολύτως λανθασμένος.
Άρα λοιπόν φίλε Χρήστο το γεγονός οτι ψήφισες εσύ τον κ. Πλακεντά, δεν ήταν προϊόν δικής μας πολιτικής απόφασης.
Για να έρθω τώρα στα γραφόμενα του τελευταίου δημοσιεύματος και την κριτική πρός τις παρατάξεις. Θα αφήσω την δική μας τελευταία.
Με την κ. Τερζοπούλου και την παράταξή της δεν θα ασχοληθώ, γιατί η ίδια είναι άκρως επιθετική προς όλους, μέσα στα δημοτικά συμβούλια και κυρίως προς εμένα προσωπικά.

Για την παράταξη του κ. Καραβασίλη, λες κάπου οτι έκανε πολύ καλά, που ενώθηκε με την παράταξη του Δημάρχου, γιατί αυτό ήταν το πνεύμα του νόμου.Εδώ Χρήστο κάνεις ένα μεγάλο πολιτικό λάθος.Το πνεύμα του νόμου ήταν να συνεργαστούμε για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής και όχι να συνενωθούμε και να γίνουμε όλοι συμπολίτευση, κάτι που εξασφαλίζει πως η πλειοψηφούσα παράταξη του κάθε Δήμου, θα είναι στο απυρόβλητο μιάς και θα έχει παντού την πλειοψηφία. Η κίνηση Καραβασίλη ήταν ακριβώς απέναντι απο αυτό, αλλά και απέναντι στη βούληση του λαού της περιοχής, που τον κατέταξε τέταρτο και όχι στη συμπολίτευση.
Για την κ. Χόλμπα, δεν θα αμφισβητήσω την μονότονα δυναμική παρουσία του ΚΚΕ, αλλά για την κ. Ανδρονικίδου που την κατατάσσεις στις “δυναμικές”(μαζί με την κ. Χόλμπα), θα σε ενημερώσω οτι έχουμε να την δούμε αρκετούς μήνες στα δημοτικά συμβούλια.
Τώρα όσον αφορά τη δική μας παράταξη, θα σου θυμίσω οτι ήταν παράταξη, που είχε στις τάξεις της ανθρώπους απο την ευρύτερη αριστερά (όχι μόνο ΣΥΡΙΖΑ), είχε ανθρώπους απο το ΠΑΣΟΚ, είχε ανένταχτους και μόνο ως επιχείρημα απο τους αντιπάλους μας χρησιμοποιήθηκε το γεγονός της δικής μου ιδεολογικής τοποθέτησης, λές και υπάρχει κάποιος στην πολιτική σκηνή που δεν έχει πολιτικές προτιμήσεις.Είναι λοιπόν πολιτικό λάθος να χρησιμοποιείς κι εσύ το ίδιο επιχείρημα.
Για το αν κάνουμε αντιπολίτευση, θα ήθελα να σε καλέσω να έρχεσαι στα δημοτικά συμβούλια, για να το διπιστώσεις “ιδίοις όμμασι” και όχι να περιμένεις απο τα κανάλια.Είναι γνωστό οτι τα περισσότερα κανάλια και διαδικτυακά sites δεν είναι φιλικά προσκείμενα προς εμάς.Υπάρχει τοπική εφημερίδα και site που δεν μας δημοσίευσε απο την πρώτη μας εμφάνιση στη διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος και θα περίμενα απο σένα να είσαι γνώστης του θέματος.

ΚΑΛΩ λοιπόν και εσένα Χρήστο Πολιτίδη και όλους τους κατοίκους τις Εορδαίας, να έρχεστε στα Δημοτικά Συμβούλια. Να παρακολουθείτε τις τοποθετήσεις μας για τα θέματα της περιοχής. Να παρακολουθήσετε τις απόψεις μας για την απολιγνιτοποίηση, για την καθημερινότητα, να ρθείτε στη συνεδρίαση που θα γίνει μετά την καραντίνα για το μεγάλο φωτοβολταΪκό της Ασβεστόπετρας, να είστε παρόντες και παρούσες παντού, όπως νομίζω πως έχετε υποχρέωση κατά την αρχαία αντίληψη για τον ενεργό πολίτη, για να διαπιστώσετε ποιοί κάνουν εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση.

Υ.Γ. Ιδιαίτερα ετυπωσιακή η άποψή σου, οτι ο ατυχήσας (και όχι ατυχήσασας) κ. Πέτρος Τόττης, ήταν ο μόνος Δήμαρχος με όραμα… Με εξέπληξες,ειλικρινά.

Με τιμή
Στάθης Κοκκινίδης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *