Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ ΕΝ ΔΗΜΩ – Κύριε δημοτικέ σύμβουλε Αναστάσιε Λόφτσαλη

4λ ανάγνωσης
 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΛΑΦΤΣΗ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΑΥΞΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Του Χρήστου Πολιτίδη.

Κύριε  Δήμαρχε Πλακεντά Παναγιώτη, διαφαίνεται ότι με την παράταξη σας και τους συμβούλους σας εισάγετε νέα ήθη στην πόλη μας.

Εξιστορώ λοιπόν, μετά από κείμενο μου το οποίο είχε τίτλο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Εορδαίας -Τσάι, συμπάθεια και κέικ-Κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι, υπάρχετε αλήθεια;

Στις 20 ΑΠΡ 2020, κάτω από το κείμενο μου  το οποίο αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Εορδαία live, στο fb κύριε Λόφτσαλη, κάνατε το εξής σχόλιο:
Tasos Loftsalis Επειδή πέρα από γραφικός κ υποκεινουμενος κοντεύεις να χαρακτηριστείς κ ΗΛΗΘΙΟΣ σε προκαλώ ΔΗΜΟΣΊΑ να περάσεις ένα 24ωρο μαζί μου για να δεις αν υπάρχω…
Δεν θα μιλήσω για τους δημοτικούς συμβούλους (κύριε)πολιτιδη …
Μην απαξιώνεται το έργο μάς που πολύ σωστά λέτε ότι έχουμε να το δούμε επί Τοττη …
κ κάτι ακόμη, δεν βρέχει πάντα, Τις περισσότερες φορές φτύνουν…
διαλέξτε τι ισχύει

Στο fb υπάρχει η χαλαρότητα να γράφουμε φυσικά ότι θέλουμε, δεν ισχύει  όμως για τα δημόσια  πρόσωπα και είστε εκλεγμένο δημόσιο πρόσωπο.

Όταν ασκείτε πολεμικές να φροντίζετε να μην αναρτάτε ασύνταχτα και ανορθόγραφα κείμενα, το ηλίθιος “εν προκειμένω σε εμένα αναφέρεστε” αναγράφεται με γιώτα επίσης, το υποκινούμενος και αυτό με  γιώτα γράφεται, σε 20 λέξεις έχετε 10 τουλάχιστον λάθη..

Το προσπερνώ, είσαστε εν βρασμώ ψυχής την ώρα της ανάγνωσης, του κειμένου που ανάρτησα..

Και πάλι λάθος το αναγνώσατε, η αιχμή της κριτικής στόχευε τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Ακόμη έκανα κριτική στον κύριο Πλακεντά για ανύπαρκτο Δημοτικό έργο, ελπίζω ότι δεν θέλετε να μου στερήσετε το δικαίωμα να είμαι σκεπτόμενος και ενεργός  πολίτης.

Ανέφερα λοιπόν στο κείμενο που ανάρτησα: Ποίον είναι το όραμα της κυβερνώσας παράταξης; Που είναι το σχέδιο, που είναι η στρατηγική που θα ξεθεμελιώσει τα κακώς κείμενα, ακόμη πως θα διαπλαστεί η αισθητική της πόλης και ζωτικοί χώροι για τους πολίτες, δεν υπάρχει τίποτε, το επαναλαμβάνω και πάλι, ο μόνος Δήμαρχος που είχε σχέδιο και το υλοποίησε σχεδόν,  ατυχήσασας βέβαια να πεθάνει άδοξα, ήταν ο κύριος Τότης.

Συνεχίζω λοιπόν τώρα, προεκλογικά υποσχεθήκατε να αλλάξετε εκ θεμελίων  την πόλη, αρχιτεκτονικά αυτή την αλλαγή την ορίζουμε με την μεταβολή, όλων των κύριων πυλώνων που δομούν την αισθητική την κοινωνική και την οικονομική ζωή μιας κοινότητας.

Το μόνο που είδα, είναι να καταστρέφετε και εσείς το όραμα του κύριου Τότη, μετά από τον κύριο Φραγκουλίδη που έκοψε τις κολώνες του Ρωμαϊκού υδραγωγείου, το αποτελειώσατε εσείς, μπαζώνοντας τα προσκείμενα συντριβάνια σε αυτές, μην ομιλείτε για τον κύριο Τότη λοιπόν.

Τέτοια μεγαλεπήβολα σχέδια θέλουν ψυχή  και τρέλα για να τα κάνεις, αλλά μικροψυχία για να τα χαλάσεις.

Θα σας διαβάσω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, σε όποιο σάιτ –εφημερίδα ή ηλεκτρονική σελίδα γράψετε ή συγγράψετε με τον αρχηγό σας, για το έργο σας, ακόμη και σε αυτά του “Τσάϊ, συμπάθεια και κέϊκ”

Όταν σας ασκούν κριτική μην δυσανασχετείτε, είναι η ευκαιρία να διορθώσετε τα λάθη σας.

Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε…..

ΣΧΟΛΊΑΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *