Η κυρία Διαμαντοπούλου εκπρόσωπος της Ελλάδος στον ΟΑΣΑ - Ολική επαναφορά σκελετών και νεκροκεφαλών

Η κυρία Διαμαντοπούλου εκπρόσωπος της Ελλάδος στον ΟΑΣΑ – Ολική επαναφορά σκελετών και νεκροκεφαλών

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η κυρία Διαμαντοπούλου εκπρόσωπος της Ελλάδος στον ΟΑΣΑ

Ολική επαναφορά σκελετών και νεκροκεφαλών

Πολιτικός σχολιαστής

Ο Πολιτίδης Χρήστος

 

Ασφαλώς την θυμόμαστε, ως εκπρόσωπο της πιο κακής εκδοχής του άλλοτε κραταιού Σοσιαλιστικού κόμματος, εκπρόσωπος της εκσυχρονιστικής πλευράς του, που μόνο τέτοια δεν ήταν.

Την θυμόμαστε στην  τελευταία πολιτική της εμφάνιση, να είναι μόνη στο Σύνταγμα πάνω σε εξέδρα, σιδερόφρακτη η πλατεία και να παρελαύνουν από μπροστά της, απουσία λαού οι μαθητές. (Εφημερίς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ: «Εν τω μεταξύ στην Αθήνα η παρέλαση βρίσκεται σε εξέλιξη στη λεωφόρο Αμαλίας, όπου την κυβέρνηση εκπροσωπεί η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου. Ωστόσο, μαθητές περνώντας από την εξέδρα των επισήμων γύρισαν το κεφάλι από την άλλη πλευρά, πολλοί φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ ένας μαθητής είχε μά μαύρη σημεία.Από τα σχολεία που παρέλασαν και ήταν λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά, τρεις ομάδες μαθητών γύρισαν τα κεφάλια από την άλλη πλευρά, καθώς περνούσαν από την εξέδρα των επισήμων.Κάλεσμα σε όλους να επιδείξουν σεβασμό στον εορτασμό της σημερινής επετείου απευθύνει το υπουργείο Παιδείας, με αφορμή την προτροπή της ΟΛΜΕ στους εκπαιδευτικούς να φορούν μαύρα περιβραχιόνια».)

Μέγιστη προσβολή!!  Προς το Έθνος, την ιστορία και την ταλαίπωρη αυτή χώρα.

Ήτο στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, συνυπεύθυνη για όσα κακά επακολούθησαν από οικονομικής, πολιτικής και επίσης γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής πλευράς στην χώρα.

Αυτά τα διαμαρτυρημένα γραμμάτια πληρώνουμε τώρα με την Τουρκία.

Το καταλάβατε φίλοι μου, ότι υπάρχει παραβίαση Εθνικής Κυριαρχίας από την Τουρκία, δεν ομιλώ εγω, παρακολουθώ ανελλιπώς τον κύριο Μάζη, τον κύριο Καλεντερίδη τον κύριο Γρίβα, τον κύριο Λυγερό τον κύριο Δρούγο, αυτοί τα λένε καθημερινά, έχουν ιδιαίτερες γνώσεις και ασφαλώς αποτελούν πρωταρχική πηγή ενημέρωσης.

Αυτό το θλιβερό φάντασμα επιχειρεί ο Πρωθυπουργός να το βγάλει από τον πολιτικό του τύμβο και να το εναποθέσει ως εκπρόσωπο της χώρας σε ένα σημαντικότατο οργανισμό.

Φαντάζομαι άφησε ανολοκλήρωτο το καταστροφικό της έργο και την επαναφέρει να το ολοκληρώσει.

Έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα ο Σύριζα  για απορρόφηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ εντός του.

Δεν είναι κάτι κρυφό όλοι το γνωρίζουμε, πρόκειται κατά κύριο λόγο για την εκλογική βάση και για μεσαίου τύπου στελεχών, πάσης κατηγορίας που είναι πολλά σε αριθμό.

Αντίστροφα τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι ιδεολογικά και πολιτικά προσκείμενα και συνοδοιπόροι της Ν.Δ. και αυτός είναι ο λόγος παροχής τίτλων και Δουκάτων από τον κύριο Μητσοτάκη.

Υ.Γ.

Τι να πρωτοθυμηθούμε το  δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, τον κύριο Χρυσοχοΐδη, τις ιδεολογικές επιτρίψεις του κυρίου Λοβέρδου με τον κύριο Μητσοτάκη τον κύριο Πάγκαλο που πλέον είναι οπαδός της Ν.Δ., την κοινή κοινοβουλευτική διαδρομή της κυρίας Γεννηματά με την Ν.Δ., την κυρία Διαμαντοπούλου ……

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida