Όταν ρώτησα να μάθω κάποια πράγματα για την κ. Συμέλα Γιαννιτσοπούλου που έχει δηλώσει την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αμυνταίου, μου μίλησαν με τα πιο αισιόδοξα και κολακευτικά λόγια.
Εκτός από το γεγονός ότι την χαρακτήρισαν σαν μία από τις πιο αξιόλογες υποψηφιότητες που έχουν περάσει από τον Δήμο Αμυνταίου, εξήραν την εργατικότητα και την οργάνωσή της αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δουλεύει σαν το σκυλί».
Αξίζει όμως να αναφέρω ότι η κ. Γιαννιτσοπούλου είναι και ιδιαίτερα συμπαθής, με την απλότητα και την ειλικρίνεια να αποτελούν προσόντα που πραγματικά σπανίζουν στις ημέρες μας.
Ίσως να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι το υποκοριστικό του ονόματός της (άσχετα από τον τρόπο που γράφεται) είναι … Μέλη.
(σ.σ. εννοείται ότι η φράση «δουλεύει σαν το σκυλί» χρησιμοποιήθηκε αυτούσια προκειμένου να αποδώσει αυτό που πραγματικά την εκφράζει, δηλαδή τον ζήλο, την εργατικότητα, την επιμονή και απολύτως κανέναν προσβλητικό σκοπό δεν έχει).
«κάλπηΚΗ λίρα»
Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber













😂😂😂😂😂😂