Ο νέος … πατριωτισμός !!!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Υπήρξαν εποχές όπου οι λέξεις «πατριώτης» και «πατριωτισμός» διακατέχονταν κάτι ιερό ή και είχαν συνδεθεί με πρόσωπα και καταστάσεις ηρωικές.

Με τα χρόνια, έννοιες αλλοιώθηκαν, ετυμολογίες άλλαξαν και άσε που κατασκευάστηκαν και λέξεις που αποτελούν μέρος του σύγχρονου λεξιλογίου αλλά όχι μέρος της Ελληνικής γλώσσας.

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Με αφορμή την δήλωση του Νίκου Παπανδρέου για την ημέρα περιβάλλοντος, ότι «Η Περιβαλλοντική συνείδηση είναι ο νέος Πατριωτισμός», αναρωτιέμαι πόσο πολύ μας έχει πάρει η μπάλα.

Ναι, συμφωνώ ότι ως δημοκρατική χώρα που είμαστε (;) έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε τη γνώμη μας ελεύθερα, χάθηκε όμως ο κόσμος βρε παιδιά να τηρούμε ένα περισσότερο σοβαρό «πρωτόκολλο» σε αυτά που λέμε;

Μην τρελαθούμε τελείως. Από που και ως που η περιβαλλοντική συνείδηση είναι ο νέος πατριωτισμός;

Πατριωτισμός είναι ένας και όπως αποδεικνύει και η ιστορία λίγοι είναι και οι πατριώτες.

«κάλπηΚΗ λίρα»

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...