Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Θεοδουλίδη

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πρώην Υφυπουργού Μεταφορών και υποψήφιου βουλευτή ΝΔ κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

“Μια από τις προτεραιότητες της αυριανής κυβέρνησης της ΝΔ, του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και δική μου διαχρονικά είναι η εκπαίδευση και η καινοτομία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Αυτό ήταν και το θέμα της συζήτησης μας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη και κυρίως ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει το Πανεπιστήμιο μας μέσα και από τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση”.

Η συνάντηση επιβεβαιώνει τη συνέχεια της στήριξης που προσφέρει με συνέπεια ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την ακαδημαϊκή του κοινότητα, και τους φοιτητές.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στο μεγαλόπνοο έργο της ανέγερσης νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου, ιδιαίτερα όσον αφορά στην εξασφάλιση επαρκούς αριθμού νέων φοιτητικών κλινών, τη συμπερίληψη στο σχεδιασμό της πόλης της Πτολεμαΐδας καθώς και για την ένταξη του έργου κατασκευής του νέου πολυδύναμου συνεδριακού κέντρου στη ΖΕΠ Κοζάνης. Υπενθυμίζεται η συνεπής προώθηση θεμάτων χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Υπόδομων και Μεταφορών από τον πρώην Υφυπουργό, όπως η επίσπευση της μελέτης για οδικά έργα πρόσβασης στις νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

“Η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου είναι επένδυση στο μέλλον του Ν. Κοζάνης, δίνει δυναμική στην τοπική οικονομία και μπορεί να κρατήσει τους νέους στον τόπο μας” υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος. Εκτίμησε δε ότι το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας και οι απόφοιτοί του θα διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στην έρευνα και την στελέχωση των καινοτόμων επενδύσεων πράσινου υδρογόνου που δρομολογούνται στην περιοχή από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ηλεκτροκίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών δημιούργησε το θεσμικό πλαίσιο για την ένταξη του υδρογόνου ως καύσιμο στις Μεταφορές στην Ελλάδα. Υπέγραψε μεταξύ άλλων την ΚΥΑ με τις προδιαγραφές για τη λειτουργία πρατηρίων υδρογόνου στη χώρα μας, θέτοντας έτσι τις προϋποθέσεις για την ελεύθερη κυκλοφορία των οχημάτων υδρογόνου σε όλο το μήκος του Ευρωπαϊκού Δικτύου.

Στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της ηλεκτροκίνησης, ο κ. Παπαδόπουλος συμμετείχε στην διυπουργική ομάδα για την εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου για την Ανάπτυξη της, ενώ με υπογραφή του εκδόθηκαν οι Αποφάσεις για τη λειτουργία συνεργείων υψηλής τάσης, για το νέο επάγγελμα τεχνιτών ηλεκτροκίνησης, και την κατάρτιση ηλεκτρολόγων μηχανικών στα ηλεκτρικά οχήματα, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας με σημαντική επαγγελματική προοπτική και εξέλιξη.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Θεοδουλίδη Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Θεοδουλίδη

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...