Κωτσιδης Στέφανος

ΔΕΗ myRewards Miles: Νέα υπηρεσία επιβράβευσης σε συνεργασία με το Miles+Bonus της AEGEAN

ΔΕΗ: Υιοθέτησε τις Αρχές Ενδυνάμωσης των Γυναικών (WEPs) των Ηνωμένων Εθνών
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
  • Ένας νέος κόσμος ανταπόδοσης για τους πελάτες της ΔΕΗ
  • Συγκέντρωση μιλίων στις συναλλαγές με τη ΔΕΗ
  • Πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ με εξαργύρωση μιλίων
  • Περισσότερες επιλογές για τα μέλη του Miles+Bonus της AEGEAN

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

H ΔΕΗ, σε συνεργασία με την AEGEAN, ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Miles, ανοίγοντας έναν νέο κόσμο συλλογής και εξαργύρωσης Miles+Bonus μιλίων για τους πελάτες των δυο εταιρειών. Το ΔΕΗ myRewards Miles είναι βασισμένο στην πελατοκεντρική στρατηγική της ΔΕΗ που έχει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη στο επίκεντρο, και στις δυνατότητες που προφέρει το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στον αεροπορικό κλάδο στην Ελλάδα.

 

Με το ΔΕΗ myRewards Miles, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να συνδέσουν τον Miles+Bonus λογαριασμό τους με τον νέο ψηφιακό κόσμο myΔΕΗ και να κερδίζουν μίλια από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους με τη ΔΕΗ, καθώς και να εξαργυρώσουν μίλια για την πληρωμή του ΔΕΗ λογαριασμού τους. Παράλληλα,  τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus της AEGEAN αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία και περισσότερες επιλογές από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

 

Συλλογή μιλίων

 

Συγκεκριμένα, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να κερδίζουν μίλια ολοκληρώνοντας ενέργειες όπως αποκτώντας συγκεκριμένα προϊόντα ρεύματος ΔΕΗ, μπαίνοντας για πρώτη φορά στην εφαρμογή myΔΕΗ, ενεργοποιώντας τον μηνιαίο λογαριασμό, την πάγια εντολή ή και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το Fixit, αλλά και ολοκληρώνοντας το προφίλ τους στο ψηφιακό εργαλείο ΔΕΗ myEnergy Coach.

 

Κάθε ενέργεια που ολοκληρώνεται, αντιστοιχεί σε συλλογή διαφορετικού αριθμού μιλίων. Ενδεικτικά, για αγορά του προϊόντος ΔΕΗ myHome4all, τα μέλη κερδίζουν 5.000 μίλια, που αντιστοιχεί – μεταξύ άλλων – σε μια πτήση εσωτερικού. Αντίστοιχα,  κάθε ανανέωση συμβολαίου ΔΕΗ myHome4all επιβραβεύει τα μέλη με 2.500 μίλια, η είσοδος στην εφαρμογή myΔΕΗ για πρώτη φορά προσφέρει 2.000 μίλια και η ενεργοποίηση του μηνιαίου λογαριασμού αντιστοιχεί σε 500 μίλια. Αναλυτικά, τα μίλια που αντιστοιχούν σε κάθε ενέργεια εδώ.

 

Εξαργύρωση μιλίων

 

Ταυτόχρονα, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να εξαργυρώνουν Miles+Bonus μίλια για να πληρώσουν τον λογαριασμό τους. Στο πρόγραμμα ΔΕΗ myRewards Miles, η αναλογία εξαργύρωσης είναι 300 μίλια για κάθε 1 ευρώ του λογαριασμού ΔΕΗ. Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν ακόμη και το συνολικό ποσό του λογαριασμού τους εξαργυρώνοντας μίλια. Το μικρότερο ποσό που μπορεί να εξαργυρωθεί για πληρωμή λογαριασμών είναι τα 4.500 μίλια.

 

Miles+Bonus

 

Το Miles+Bonus είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στον αεροπορικό κλάδο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 2,5 εκατ. μέλη και πάνω από 200 συνεργάτες, και έκλεισε φέτος 20 χρόνια δημιουργίας αξίας για τους επιβάτες της AEGEAN και της Olympic Air. Το Miles+Bonus ανταμείβει την προτίμηση των μελών του με προνόμια και υπηρεσίες που μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία. Μάθετε περισσότερα για το Miles+Bonus εδώ.

 

ΔΕΗ myRewards

 

Η ΔΕΗ εγκαινίασε μια νέα εποχή αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων για όλους τους πελάτες της με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards εξασφαλίζοντας ειδικά για αυτούς προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες της αγοράς. Στην ενότητα ΔΕΗ myRewards στο νέο myΔΕΗ, οι πελάτες μπορούν να βρουν, εκτός από τη  νέα υπηρεσία  ΔΕΗ myRewards Miles,  και το ΔΕΗ myRewards Coupons με δωρεάν κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο myΔΕΗ και στο myΔΕΗ app.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΔΕΗ myRewards Miles: Νέα υπηρεσία επιβράβευσης σε συνεργασία με το Miles+Bonus της AEGEAN Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΔΕΗ myRewards Miles: Νέα υπηρεσία επιβράβευσης σε συνεργασία με το Miles+Bonus της AEGEAN Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΔΕΗ myRewards Miles: Νέα υπηρεσία επιβράβευσης σε συνεργασία με το Miles+Bonus της AEGEAN Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΔΕΗ myRewards Miles: Νέα υπηρεσία επιβράβευσης σε συνεργασία με το Miles+Bonus της AEGEAN

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης