Ολυμπία Τελιγιορίδου: Κατήφορος ανικανότητας χωρίς πάτο

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ολυμπία Τελιγιορίδου: Κατήφορος ανικανότητας χωρίς πάτο

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Κατήφορος ανικανότητας χωρίς πάτο

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η τύχη της σύνδεσης της περιοχής μας με τον αγωγό TAP για παροχή φυσικού αερίου έπεσε σε χέρια ανίκανων να την διαχειριστούν. Αφού καθυστέρησαν 3 χρόνια χωρίς λόγο και με πολιτικάντικες δικαιολογίες την έναρξη των εργασιών του δικτύου, τώρα, χωρίς καμία ντροπή, αλλάζουν όλο το σχεδιασμό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε όλες τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και ενέργειες ώστε η περιοχή μας να προμηθευτεί φυσικό αέριο από τον αγωγό TAP που μέχρι τότε ήταν μόνο αγωγός διέλευσης. Προσδιορίστηκε η κατασκευή σταθμού αποσυμπίεσης στην Ποριά για την τροφοδοσία με φυσικό αέριο σε Καστοριά, Μανιάκοι και Άργος Ορεστικό. Με προχειρότητα πλέον η ΝΔ αλλάζει το σχεδιασμό και αντί για σταθμό αποσυμπίεσης θα κατασκευάσει δεξαμενή στην οποία  θα μεταφέρεται φυσικό αέριο με φορτηγά από τη Ρεβυθούσα για την τροφοδότηση του δικτύου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελεί γελοιότητα αυτή η επιλογή. Θα περνάει κάτω από τα πόδια μας ο TAP, αλλά η προμήθεια του φυσικού αερίου θα γίνεται με φορτηγά από την Ρεβυθούσα, με το πολύ ακριβότερο υγροποιημένο αέριο LNG.

Τα στελέχη της ΝΔ στην Π.Ε. Καστοριάς συνεχίζουν να σιωπούν και παραμένουν πιστοί στο δόγμα, να είναι πρώτα Νεοδημοκράτες και μετά Καστοριανοί.

Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή εδώ και τώρα.

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!