Ολυμπία Τελιγιορίδου: Και το Νοσοκομείο Καστοριάς πλήρωνε τον κ. Πάτση

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα δεν προστατεύονται ούτε παραγωγοί ούτε καταναλωτές»

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλου Πολάκη για την φάμπρικα κόκκινων δανείων 3 αλλοδαπών εταιρειών με ιδιοκτήτη τον μέχρι τώρα βουλευτή ΝΔ Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που αποκαλύπτουν πως οι άριστοι της ΝΔ θα φάνε μέχρι τα πόμολα.

Συγκεκριμένα το δικηγορικό γραφείο του κ. Πάτση έλαβε το 2021 από  το Νοσοκομείο Καστοριάς και την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας (που ανήκει και το νοσοκομείο Καστοριάς) το ποσό των 24.460,27 ευρώ  για νομικές συμβουλές.

Σε μια εποχή που το Νοσοκομείο έχει πληγεί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, η ΝΔ αντί να ενισχύσει την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες ενδιαφερόταν πώς θα ταΐσει τα αχόρταγα άριστα στελέχη της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αναρωτιόμαστε τι είδους νομικές συμβουλές παρείχε ο βουλευτής της ΝΔ που δεν θα μπορούσαν να παρέχουν οι  νομικοί της Καστοριάς.

Αιδώς Αχρείοι!

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!