Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας επέστρεψε στα ….σχολεία

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας επέστρεψε στα ….σχολεία

Για θέματα που αφορούν στη θεωρία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τένις (ενός αθλήματος που ειδικά στην περιοχή μας αρχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο έδαφος) ενημερώθηκαν σήμερα οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργων του Δήμου Εορδαίας.

Η ενημέρωση έγινε από τον γυμναστή και προπονητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας κ. Γιάννη Γκίνο (Πιστοποιημένο εκπρόσωπο του Αθλητικού μας Συλλόγου από την ΕΦΟΑ) και τον επίσης Γυμναστή & προπονητή κ.Χρήστο Δάγκαλη, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί κάθε χρόνο ο Όμιλος στα σχολεία του Δήμου Εορδαίας.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό στην παρουσίαση που έκαναν οι 2 προπονητές, με τον ενθουσιασμό να κορυφώνεται όταν οι μαθητές έπιασαν στα χέρια τους τις ρακέτες και κλήθηκαν να παίξουν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε μία εποχή που η επιλογή αθλητικής δραστηριότητα για τα παιδιά είναι περισσότερο σημαντική από ότι φαντάζει, το τένις έρχεται να δώσει την διέξοδο συνδιάζοντας στοιχεία που ενισχύουν την φυσική κατάσταση, την ψυχολογία, την κοινωνικότητα, την ευγενή άμιλλα, την κοινωνικότητα.

Το πρόγραμμα των ενημερώσεων ξεκίνησε από το πιο απομακρυσμένο σχολείο του Δήμου ως μία συμβολική κίνηση της έμπρακτης προθέσεως του Ομίλου να βρίσκεται κοντά σε όλους τους μαθητές και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα ενώ υπενθυμίζουμε ότι οι πόρτες του Ομίλου είναι ανοικτές για το κοινό σε καθημερινή βάση από τις 3 το απόγευμα.

Ευχαριστούμε πολύ την Διεύθυνση του Σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και τα παιδιά.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας επέστρεψε στα ….σχολεία Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας επέστρεψε στα ….σχολεία

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!