Έφη Μιχελάκη: Επισκέψεις σε Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, Σύλλογο Παιδιών ΑμΕΑ Εορδαίας και Σύλλογο Μικρασιατών

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Έφη Μιχελάκη: Επισκέψεις σε Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, Σύλλογο Παιδιών ΑμΕΑ Εορδαίας και Σύλλογο Μικρασιατών

Συνάντηση με το προεδρείο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδιαίτερα δραστήριου Συλλόγου Παιδιών Ατόμων με Αναπηρία Εορδαίας είχε το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Μάϊου, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Μιχελάκη.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ολοκλήρωση της σύγχρονης μονάδας διημέρευσης και διαμονής, η οποία είναι μεν έτοιμη σε ένα ποσοστό της τάξης του 80%, ωστόσο δεν είναι ακόμη λειτουργική λόγω έλλειψης πόρων για προσλήψεις προσωπικού και για αγορά τεχνικού εξοπλισμού.

Ακολούθησε συνάντηση της Έφης Μιχελάκη με το προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, ο οποίος εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εκεί συζήτησαν θέματα στήριξης του πολιτισμού και των συλλόγων, που προσπαθούν να βρουν και πάλι τον βηματισμό τους μετά τα δυο και πλέον χρόνια της πανδημίας του κορονοϊού και χρειάζονται τη στήριξη της πολιτείας.

Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης είχε την ευκαιρία, στη συνάντηση με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας, να παρουσιάσει τις βασικές πτυχές του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες στενάζουν, συγχαίροντας τη διοίκηση για τις πρόσφατες, σημαντικές πρωτοβουλίες ενίσχυσης του εμπορικού κλάδου της πόλης.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έφη Μιχελάκη: Επισκέψεις σε Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, Σύλλογο Παιδιών ΑμΕΑ Εορδαίας και Σύλλογο Μικρασιατών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έφη Μιχελάκη: Επισκέψεις σε Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, Σύλλογο Παιδιών ΑμΕΑ Εορδαίας και Σύλλογο Μικρασιατών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Έφη Μιχελάκη: Επισκέψεις σε Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, Σύλλογο Παιδιών ΑμΕΑ Εορδαίας και Σύλλογο Μικρασιατών

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...