ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ” ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ" ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ” ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
(4 παράγραφοι – χρόνος ανάγνωσης 20”)
ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ 25/11/2021:
-Επιλέχθηκαν νοσοκομεία με κριτήριο την εμπειρία που έχουν τόσο σε ασθενείς COVID-19, όσο και στην διαδικασία της έγχυσης με παράλληλη διερεύνηση της γεωγραφικής κατανομής των ευπαθών ομάδων υψηλού κινδύνου.
-Η Ιατρική Αίτηση για τη χορήγηση Μονοκλωνικών Αντισωμάτων θα υποβάλλεται αποκλειστικά από τον θεράποντα ιατρό του ασθενούς.
-Τα κριτήρια κατά κύριο λόγο αφορούν ασθενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου. Επίσης να είναι άνω των δώδεκα ετών, να έχει επιβεβαιωθεί η νόσηση με PCR test και το PCR test να έχει διενεργηθεί στον ασθενή κατά το τελευταίο πενθήμερο
– Η προτεραιοποίηση των αιτήσεων θα γίνεται με βάση τον χρόνο κατάθεσής τους στο ηλεκτρονικό σύστημα και η αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή, σε διάστημα λίγων ωρών.
Μεταξύ των Νοσοκομείων που θα χορηγούν Μονοκλωνικά Αντισώματα, τώρα είναι και το δικό μας “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ”.
Μιχάλης Ραμπίδης
 (4 παράγραφοι - χρόνος ανάγνωσης 20'')     ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ 25/11/2021:    -Επιλέχθηκαν νοσοκομεία με κριτήριο την εμπειρία που έχουν τόσο σε ασθενείς COVID-19, όσο και στην διαδικασία της έγχυσης με παράλληλη διερεύνηση της γεωγραφικής κατανομής των ευπαθών ομάδων υψηλού κινδύνου.     -Η Ιατρική Αίτηση για τη χορήγηση Μονοκλωνικών Αντισωμάτων θα υποβάλλεται αποκλειστικά από τον θεράποντα ιατρό του ασθενούς.     -Τα κριτήρια κατά κύριο λόγο αφορούν ασθενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου. Επίσης να είναι άνω των δώδεκα ετών, να έχει επιβεβαιωθεί η νόσηση με PCR test και το PCR test να έχει διενεργηθεί στον ασθενή κατά το τελευταίο πενθήμερο    - Η προτεραιοποίηση των αιτήσεων θα γίνεται με βάση τον χρόνο κατάθεσής τους στο ηλεκτρονικό σύστημα και η αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή, σε διάστημα λίγων ωρών. Μεταξύ των Νοσοκομείων που θα χορηγούν Μονοκλωνικά Αντισώματα, τώρα είναι και το δικό μας "ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ".
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida