Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Τελευταίοι στο Διαδίκτυο: Η Ελλάδα έχει το πιο αργό download σε όλη την ΕΕ – Οι ταχύτητες

Τελευταίοι στο Διαδίκτυο: Η Ελλάδα έχει το πιο αργό download σε όλη την ΕΕ - Οι ταχύτητες

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Τελευταίοι στο Διαδίκτυο: Η Ελλάδα έχει το πιο αργό download σε όλη την ΕΕ – Οι ταχύτητες

 

Μάλλον αποκαρδιωτικά για Έλληνες και Κύπριους είναι τα αποτελέσματα των μετρήσεων για την μέση ταχύτητα download στα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε ο επίσημος λογαριασμός της Κομισιόν στο twitter για ψηφιακά ζητήματα Digital EU, η Ελλάδα είναι τελευταία σε όλη την Ένωση ενώ μόλις μία θέση παραπάνω βρίσκεται η Κύπρος.

 

Οι ταχύτητες

 

Την ώρα που οι Δανοί απολαμβάνουν κατά μέσο όρο ταχύτητα download 140Mbps, οι Γάλλοι 131Mbps και οι Ισπανοί 126, στην Ελλάδα η αντίστοιχη μέση ταχύτητα είναι μόλις 29 Mbps και στην Κύπρο 35 Mbps. Η Κροατία που είναι τρίτη από το τέλος, έχει μέσο download 38 Mbps.

 

 

 

Η πανδημία πάντως φαίνεται να επιτάχυνε το σερφάρισμα σε όλες τις χώρες της ΕΕ, όπως φαίνεται από τα συγκριτικά στοιχεία της πλατφόρμας Speedtest της Ookla, από το πρώτο και τέταρτο τρίμηνο του 2020 αντίστοιχα. Και σε αυτή την περίπτωση πάντως η Ελλάδα ήταν στις τελευταίες θέσεις και συγκεκριμένα τρίτη από το τέλος.

 

.lifo.gr

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida