Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Στον αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στον Τετράλοφο παρέστη ο βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Στον αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στον Τετράλοφο παρέστη ο βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Στον αγιασμό του ειδικού σχολείου Κοζάνης στον Τετράλοφο επέλεξε να παραστεί ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης. Στον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε το ενδιαφέρον του για τον χώρο της αναπηρίας και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στα ζητήματα της ειδικής αγωγής. Περαιτέρω, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη κάλυψη των σχολικών μονάδων του Νομού μας με εκπαιδευτικούς, σε όλες τις κατηγορίες και βαθμίδες της εκπαίδευσης. Τέλος, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους γονείς των μαθητών και επισήμανε την ανάγκη τήρησης των υποδείξεων των ειδικών, ώστε να ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα την υγειονομική κρίση και τις συνέπειές της στην καθημερινότητά μας.
Ακολούθως, ο βουλευτής επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό Τετραλόφου και ενημερώθηκε από το προσωπικό για τη λειτουργία του.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης δήλωσε : «Όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες, η έναρξη της σχολικής περιόδου αποτελεί μέρα ελπίδας και αισιοδοξίας, για πρόοδο και δημιουργία»

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida