Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αθηνά Τερζοπούλου ” Ενα μεγάλο έργο επιτελέστηκε στην κτηματική περιοχή Εμποριου-Εορδαίας”

Αθηνά Τερζοπούλου '' Ενα μεγάλο έργο επιτελέστηκε στην κτηματική περιοχή Εμποριου-Εορδαίας''

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

‘Ενα μεγάλο έργο επιτελέστηκε στην κτηματική περιοχή Εμποριου-Εορδαίας , όπου διανοίχθηκαν κοινόχρηστοι δρόμοι και εκτάσεις περίπου 10.000 μέτρων και πλέον, έτσι ώστε να κάνουν  ανεμπόδιστα τις δουλειές τους οι κτηνοτρόφοι,  αλλα να μπορούν και  οι κάτοικοι και επισκέπτες να πηγαίνουν στους όμορφους χώρους αναψυχής της περιοχής .

Ήταν ένα αίτημα του συλλόγου κτηνοτρόφων, που ολοκληρώθηκε με την δυναμική πρωτοβουλία και τις παρεμβάσεις του Κτηνοτρόφου και Δημοτικού Συμβούλου μας κ. Στέφανου Κωτσιδητην ολόθερμη  στήριξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Εορδαίας και τη συμπαράσταση του Πρόεδρου της Κοινότητας Εμπορίου κ.Μποζια.

Ευελπιστούμε να προχωρήσουν σχετικές εργασίες  και στην περιοχή του Μηλοχωρiου και του  Φουφα- Εορδαίας, όπως δήλωσαν ότι επιθυμούν.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
κ.Κ.Χατζηδακη και στα κορυφαία στελέχη της ΔΕΗ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και στην υλικοτεχνική βοήθεια που μας παρείχαν.
Η Επικεφαλής
Αθηνά Τερζοπούλου
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida