ΔΗΛΩΣΗ της Αθηνάς Τερζοπούλου , για την επιλογή της , στο κορυφαίο όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην ΚΕΔΕ ( ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ).

ΔΗΛΩΣΗ της Αθηνάς Τερζοπούλου , για την επιλογή της , στο κορυφαίο όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην ΚΕΔΕ ( ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ).

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μ αίσθημα ευθύνης θέλω να υπηρετήσω αυτό το κορυφαίο όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Επιτροπή  της Αγροτικής Ανάπτυξης  , ως πρώτη μου επιλογή. Η  έκπληξή μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπίστωσα ότι σ αυτόν τον χώρο ήμουν και η μόνη γυναίκα απο την Ελλαδα. Με ακόμη μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης έταξα μέλημά μου  ,ο Τομέας της Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ  να ναι παρών σ όλα τα σχετικά ζητήματα  της περιφερείας μας    και  με τις άμεσες παρεμβασεις  και σε συνεργασια με την Κυβερνηση ,να δίνουμε ωφέλειες σ ολους τους ανθρώπους του πρωτογενούς  τομέα, γεωργούς και κτηνοτρόφους. Γι αυτούς τους λόγους εκφραζω την επιθυμία μου μέσα  απο τη συνεργασία και τη συμπαράσταση όλων των αρμόδιων φορέων,  να  γίνουμε κοινωνοί των θεμάτων και προβλημάτων  και ν αγωνιστούμε για το καλύτερο.

Με Τιμή
Αθηνά  Τερζοπούλου
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida