Ανοιχτή επιστολή του Νέου Ωδείου Πτολεμαΐδας, για συκοφαντική δυσφήμιση από το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο

Πολίτες Ν. Κοζάνης: Eπιστολή κόλαφος κατά της κυβέρνησης , βουλευτών & αιρετών της περιοχής

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Παρακαλούμε θερμά τον διευθυντή, τους καθηγητές και το υπόλοιπο προσωπικό του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας να σταματήσουν τη συκοφαντική δυσφήμιση του Νέου Ωδείου και των λοιπών αναγνωρισμένων μουσικών εκπαιδευτηρίων και να μην παραπληροφορούν τον κόσμο ότι μόνο το Β.Δ.Ω.Π εκδίδει αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. Είναι αυτονόητο ότι κάθε αναγνωρισμένο ωδείο είτε δημοτικό είτε ιδιωτικό είναι πιστοποιημένο να εκδίδει αναγνωρισμένους τίτλους. Το Νέο Ωδείο Πτολεμαΐδας είναι αναγνωρισμένο από το κράτος (ΦΕΚ 2313/Β/28-08-2014) και έχει εκδώσει ήδη 20 πτυχία και διπλώματα. Άλλωστε το γνωρίζουν καλά κάποιοι καθηγητές του Β.Δ.Ω.Π τους οποίους καλούμε στις επιτροπές μας που συστήνονται με τις αποφάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού.

Σε περίπτωση που επαναληφθούν από την πλευρά σας αντίστοιχες ενέργειες και υπάρξουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία, το Νέο Ωδείο επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida