Ακόμη δεν τους φέρανε, αρχίσανε τα όργανα!!! (γράφει Μ.Χ.)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Επιστολή των Προέδρων του Δήμου Κοζάνης με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη στην Κοζάνη του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Καυγάδες, ξυλοδαρμοί, κλεψιές, καταστροφές σ’εκκλησάκια -σαν να τα σπάσανε με βαριοπούλα ήταν το σχόλιο σε πρόσφατα ανακοινωθέν συμβάν!!! Όλα αυτά συνέβησαν-συμβαίνουν πριν φέρουν να σκορπίσουν τους χιλιάδες λάθρους ανάμεσα μας, φαντάζεστε τι έχει να γίνει μετά; Και μην πιστεύετε αφελώς πως όλα θα’ναι καλά!!! Μας θέλουν μειονότητα για να μην μπορούμε να αντιδράμε σ’όλα τα απεχθή και ανόσια μέτρα που λαμβάνουν και θέλουν να λαμβάνουν εις βάρος μας!!! Χωρίς μάχες, χωρίς κάτι που να δείχνει εισβολή εχθρού επίσημα, παραδίδουν τα κλειδιά της Χώρας στα χέρια αλλόδοξων, αλλόπιστων και τεράστια μας κάνουν ζημιά, οπωσδήποτε ανθέλληνες και προδότες!!! Οφείλουμε να αντισταθούμε, να μην αφήσουμε να μας ξεκληρίσουν τόσο δαιμονικά οι ορκισμένοι εχθροί μας!!! Έξω οι λάθρο από την Χώρα τώρα!!!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!