Τουρισμός για όλους… και τον χειμώνα: Πότε θα γίνει νέα κλήρωση για 100.000 voucher

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Τουρισμός για όλους... και τον χειμώνα: Πότε θα γίνει νέα κλήρωση για 100.000 voucher

Νέα κλήρωση θα γίνει για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», όπου θα δοθούν voucher σε επιπλέον 100.000 πολίτες, με στόχο την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα μαζί» στο Open TV.

Η νέα κλήρωση θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου και στόχος είναι «να στηρίξουμε τους χειμερινούς προορισμούς, τους ορεινούς, τα μικρά καταλύματα που είναι στα ορεινά και μέσα στην πανδημία δυσκολεύτηκαν», όπως τόνισε ο υπουργός.

Στη νέα κλήρωση, θα δοθούν voucher αξίας 150-200 ευρώ «κι έρχονται να προστεθούν στον κοινωνικό τουρισμό που είναι διάρκειας 12 ημέρες», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση, θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εκεί θα αναρτηθούν και οι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

«Στο σύνολό της αυτή η προσπάθεια υπερβαίνει πλέον τα 100 εκατ. ευρώ», υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

«Είναι πολύ πετυχημένο το πρόγραμμα και θα συνεχιστεί και το 2023», τόνισε ο υπουργός.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!