Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πάμε για αλλαγή στο ωράριο κυκλοφορίας -Μουσική στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο

Πάμε για αλλαγή στο ωράριο κυκλοφορίας -Μουσική στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πάμε για αλλαγή στο ωράριο κυκλοφορίας -Μουσική στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο

Προς νέα χαλάρωση των μέτρων κινείται η κυβέρνηση μετά από εισήγηση των ειδικών. Οι ανακοινώσεις αναμένονται ακόμα και αύριο το αργότερο μέχρι την Παρασκευή με κάποια από τα νέα μέτρα να έχουν ισχύ από το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αλλάξουν ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, μουσική στα καταστήματα εστίασης και όριο καλεσμένων στους γάμους.

Άμεση ισχύ αναμένεται να έχει η επαναφορά της μουσικής, θα ακολουθήσει το ωράριο και η αύξηση του ορίου καλεσμένων στις δεξιώσεις των γάμων από Ιούλιο.

Έτσι, όπως ήδη ανακοίνωσε το πρωί χθες η Αριστοτελία Πελώνη, όλα δείχνουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου, θα επιστρέψει η μουσική στα καταστήματα της εστίασης.

Παράλληλα αναμένεται να ανακοινωθεί και νέο ωράριο για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινά πλέον από τις 01:30 τη νύχτα και όχι από τις 12:30. Η πλήρης κατάργησή του αναμένεται αργότερα, στο τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου.

Τέλος, αναμένεται να να ανακοινωθούν νέες οδηγίες για τις δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων.  Αναμένεται οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις να αυξηθούν από τους 100 στους 200. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida