Κλέβουν αυτοκίνητα με ένα άδειο μπουκάλι νερού -Το νέο κόλπο των κλεφτών!

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Κλέβουν αυτοκίνητα με ένα άδειο μπουκάλι νερού -Το νέο κόλπο των κλεφτών!

Κλέβουν αυτοκίνητα με ένα άδειο μπουκάλι νερού -Το νέο κόλπο των κλεφτών!


Εξαντλώντας την ευρηματικότητά τους, οι κλέφτες χρησιμοποιούν ένα φθηνό κόλπο με ένα άδειο μπουκάλι νερού ώστε να αποσπούν με μεγαλύτερη ευκολία τη λεία τους.

Σε έξαρση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι κλοπές αυτοκινήτων, προκαλώντας ανησυχία στους ιδιοκτήτες οι οποίοι αναζητούν εναγωνίως τρόπους προκειμένου να προστατέψουν τα τιμαλφή τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Την ώρα, όμως, που οι ιδιοκτήτες επιχειρούν να υψώσουν ασπίδα προστασίας έναντι των συμμοριών, οι τελευταίες εφευρίσκουν ολοένα και πιο «έξυπνες» και ιδιαίτερα… οικονομικές μεθόδους προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εργαλείο στα «χέρια» των σπειρών έχει γίνει το… υπεράνω πάσης υποψίας άδειο πλαστικό μπουκάλι νερού το οποίο το τοποθετούν ανάμεσα σε έναν από τους πίσω τροχούς και τον θόλο του.

Μόλις ο ανυποψίαστος οδηγός εκκινήσει το αυτοκίνητο και πραγματοποιήσει μερικά μετρά πίσω από το τιμόνι, ο τροχός συμπιέζει το μπουκάλι, με αποτέλεσμα να παραχθεί ένας ιδιαίτερα έντονος θόρυβος.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Κλέβουν αυτοκίνητα με ένα άδειο μπουκάλι νερού -Το νέο κόλπο των κλεφτών!

Ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι κάτι πήγε στραβά, και κατευθύνεται έντρομος προς τον πίσω τροχό – από τον οποίο ακούστηκε ο θόρυβος – προκειμένου να ελέγξει το τι συνέβη.

Όπως είναι κατανοητό, πάνω στον πανικό του ο οδηγός δεν βγάζει τα κλειδιά από τη μίζα, και έτσι οι δράστες που τον παρακολουθούν εισβάλλουν εντός του οχήματος, αρπάζοντάς το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια του.

Θύμα του συγκεκριμένου κόλπου έχουν πέσει ήδη δεκάδες οδηγοί στην Ευρώπη, και ως εκ τούτου οι αστυνομικές αρχές έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι οδηγοί είναι, προτού εισέλθουν στο όχημα, να προχωρούν σε έναν διεξοδικό οπτικό έλεγχο στο αμάξωμα του αυτοκινήτου του. Και σε περίπτωση που εντοπίσουν ένα σφηνωμένο μπουκάλι στον τροχό να ειδοποιήσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές, μιας και οι δράστες θα βρίσκονται κρυμμένοι μόλις λίγα μέτρα μακριά τους

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!