Υπεγράφη σύμβαση για οδικά έργα στη Καστοριά

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Υπεγράφη σύμβαση για οδικά έργα στη Καστοριά

Υπεγράφη σύμβαση για οδικά έργα στη Καστοριά


Δύο μεγάλης σημασίας για τον πρωτογενή τομέα έργα θα κατασκευαστούν στις Δημοτικές Ενότητες Μακεδνών, Βιτσίου και Μεσοποταμίας, μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και του αναδόχου.

Πρόκειται για έργα αγροτικής οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, τα οποία δημοπρατήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, μετά την ένταξή τους στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και υλοποιούνται άμεσα, με στόχο τη διευκόλυνση του αγροτικού κόσμου των παραπάνω Δημοτικών Ενοτήτων.

«Ο αγροτικός τομέας ήταν πάντα μέσα στις προτεραιότητές μας και για αυτόν τον λόγο δώσαμε έμφαση σε έργα που θα εξυπηρετήσουν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας. Μαζί με την αγροτική οδοποιία της Δ.Ε. Αγίων Αναργύρων που είναι σε φάση ολοκλήρωσης, συνολικά, στον Δήμο Καστοριάς εντάξαμε έργα ύψους 6.500.000 ευρώ, τα οποία θα ολοκληρωθούν εντός των επόμενων μηνών», δήλωσε κατά τη διάρκεια της υπογραφής των συμβάσεων ο κ. Κορεντσίδης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μέσω των συγκεκριμένων έργων θα ασφαλτοστρωθούν συνολικά 45 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων, ενώ ακολουθούν οι  αγροτικές οδοποιίες στην περιοχή του Κεφαλαρίου με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και στην περιοχή Καλοχωρίου – Τσάρτιστας, με προϋπολογισμό επίσης 500.000 ευρώ, έργα που είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν προκειμένου να πάρουν και αυτά τον δρόμο της υλοποίησης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!