18 Φεβρουαρίου 2020
ΔΕΗ

Εκκαθαρίσεις” στην ιεραρχία επιφέρει η νέα οργανωτική δομή της ΔΕΗ – Στην πόρτα της εξόδου υψηλόβαθμα στελέχη

Τις διαδικασίες για τη λύση των συμβάσεων υψηλόβαθμων διοικητικών στελεχών αποφάσισε να ξεκινήσει η ΔΕΗ, προκειμένου να “εκκαθαρίσει” τις γραμμές της ιεραρχίας της και να στελεχώσει τη νέα οργανωτική δομή της με στελέχη που κρίνονται ικανά να υλοποιήσουν το σχεδιασμό για το μετασχηματισμό της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του energypress, το ΔΣ της ΔΕΗ αποφάσισε χθες να ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη λύση των συμβάσεων (αορίστου χρόνου) όλων των διοικητικών στελεχών α΄ και β΄ επιπέδου, οι οποίοι μέχρι 31.01.2020 συμπληρώνουν τα 62 έτη ηλικίας.

Πρακτικά, η απόφαση αφορά όλους τους διευθυντές και βοηθούς διευθυντές Σταθμών Παραγωγής, Ορυχείων, Εμπορίας και Υποστηρικτικών Λειτουργιών της ΔΕΗ.

Μέχρι τη χθεσινή απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ, το ισχύον όριο ηλικίας ήταν στα 65 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχο μέτρο είχε προσπαθήσει να υλοποιήσει το ΔΣ της ΔΕΗ και προ διετίας, όταν και πάλι τέτοιες μέρες το 2017, είχε ληφθεί αντίστοιχη απόφαση.

Η απόφαση αυτή της διοίκησης Παναγιωτάκη είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ΓΕΝΟΠ, κάτι που αναμένεται να συμβεί και πάλι – μόνο που αυτή τη φορά το κλίμα είναι τέτοιο που δύσκολα θα εκτιμούσε κανείς ότι η διοίκηση της ΔΕΗ θα υπαναχωρήσει.                            energypress

Αφήστε σχόλιο

5 × four =

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα