Εορδαία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας έκοψε την βασιλόπιτά!

Eordaialive Team
0λ ανάγνωσης
Εορδαία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας έκοψε την βασιλόπιτά!

Εορδαία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας έκοψε την βασιλόπιτά!

 

Παρουσία πολύ κόσμου και με την υπόσχεση ο σύλλογος να συνεχίσει τις δραστηριότητες του ακόμη περισσότερο δώσαμε ραντεβού για τού χρόνου, ευχόμαστε υγεία σε όλους τους χορευτές μας, υγεία στα μέλη μας, και υγεία σε όλο τον κόσμο.Η τυχερή μας είναι η κύρια ΈΦΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ την ευχόμαστε υγεία και ευλογία στο σπιτικό της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΒΟΥΤΑΛΗΣ

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εορδαία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας έκοψε την βασιλόπιτά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εορδαία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας έκοψε την βασιλόπιτά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εορδαία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας έκοψε την βασιλόπιτά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εορδαία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας έκοψε την βασιλόπιτά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εορδαία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας έκοψε την βασιλόπιτά! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εορδαία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτειας έκοψε την βασιλόπιτά!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!