Εργοστάσιο άντλησης και εμφιάλωσης νερού στη Βλάστη-Εγκρίθηκε η επέμβαση σε δασική έκταση 36 στρεμμάτων

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Εργοστάσιο άντλησης και εμφιάλωσης νερού στη Βλάστη-Εγκρίθηκε η επέμβαση σε δασική έκταση 36 στρεμμάτων

Εργοστάσιο άντλησης και εμφιάλωσης νερού στη Βλάστη-Εγκρίθηκε η επέμβαση σε δασική έκταση 36 στρεμμάτων


Με απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Κοζάνης εγκρίνεται η επέμβαση από την ενδιαφερόμενη ««ΝΕΡΑ ΒΛΑΣΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΝΕΡΟΥ» με δ.τ. «ΝΕΡΑ ΒΛΑΣΤΗΣ Α.Ε.», επί κατά τεκμήριο Δημόσιας έκτασης υπαγόμενης στις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας, εμβαδού 36 στρεμμάτων .

Το προς υλοποίηση και υπό εγκατάσταση έργο : Εργοστάσιο άντλησης και εμφιάλωσης νερού στη θέση «Παπαγιώργη», της πηγής «ΝΤΑΜΠΑΡΗ» στη τοποθεσία «Κεραμίδα» καθώς και οι αγωγοί προσαγωγής από την πηγή «ΝΤΑΜΠΑΡΗ» και την θέση «ΥΔΡΟΜΥΛΟΣ» μέχρι τη θέση του ανωτέρου εμφιαλωτηρίου, βρίσκεται στην Τ.Κ. Βλάστης, του Δήμου Εορδαίας, στην περιοχή αρμοδιότητος Δασαρχείου Κοζάνης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όπως αναφέρει το selfservice.gr πρόκειται για τον Μελά Γιαννιώτη, τον ιδρυτή του ομίλου Ιντερσαλόνικα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Κλεοπάτρα Βρανάκη, ίδρυσε την εταιρεία με την επωνυμία Νερά Βλάστης. Έδρα της εταιρείας είναι η γενέτειρα του επιχειρηματία, η Βλάστη Κοζάνης, και αντικείμενό της αποτελεί μεταξύ άλλων:
-η εμφιάλωση μεταλλικού και επιτραπέζιου νερού από τη Βλάστη Κοζάνης, όπως και αναψυκτικών, με τα παραγόμενα προϊόντα να ονομάζονται «Βλάστη» ή «Vlasti».
-η παραγωγή και εμπορία ειδών συσκευασίας (φιαλών, προπλασμάτων φιαλών PET, πωμάτων φιαλών κλπ) από PET, πολυαιθυλένιο και εν γένει πλαστικών υλών ή γυάλινων.
-η εμπορία πρώτων και βοηθητικών υλών για την παραγωγή ειδών συσκευασίας από PET, πολυαιθυλένιο, χαρτί και εκ πλαστικών υλών ή γυάλινων.
-υπηρεσίες χρησιδανεισμού μηχανημάτων.
-η ίδρυση και διαχείριση αποθηκών διανομής προϊόντων (logistics)

Ιωάννα Παπαδημητρίου- .prlogos.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!