Ισόπαλο (0-0) έληξε το παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και έτσι η ομάδα μας τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου με 37 βαθμούς, κάνοντας μια παραπάνω από καλή παρουσία σε όλο το πρωτάθλημα.

Αν αναλογιστεί κανείς οτι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, είχε ένα μέσο όρο ηλικίας 21 ετών, είναι μια ομάδα χωρίς μεγάλη ιστορία, με πιστούς μεν αλλά λίγους οπαδούς, με πολύ μικρά έσοδα, με μηδέν υποστήριξη από τους επονομαζόμενους…”θεσμούς”, η πορεία θεωρείται άκρως επιτυχημένη.

Μάλιστα, στο χθεσινό αγώνα της, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, έκανε επίδειξη δύναμης των αμέτρητων “διαμαντιών” που έχει στις τάξεις της.

Το βάπτισμα του πυρός πήρε χθες ο Χρήστος Καλιαμπάκας, ένα πανύψηλο παιδί στη θέση του τερματοφύλακα, γεννημένος το 2005!!! Κράτησε ανέπαφη την εστία του και το μέλλον του διαγράφεται ήδη…ρόδινο καθώς οι “σειρήνες” μεγάλων ομάδων ήδη ξεκίνησαν να ηχούν.

Στα βαθιά ρίχτηκε και ο Νίκος Αδαμόπουλος, μαθητής της Γ Γυμνασίου, γεννημένος το 2007, δηλαδή μόλις 15!!! χρονων. Πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας και έπαιξε με τον “αέρα” καθιερωμένου άσσου.

Εξαιρετική εμφάνιση και λεπτά συμμετοχής και για τους  Κώστα Αιχμαλωτίδη (18χρονος), Απόστολο Δάλλη (2003 )και Πέτρο Γκιούρο (2004),  ενώ το μεγάλο μας αστέρι ο Κουλούσιας, έπαιξε 90 λεπτα, ξεδιπλώνοντας το τεράστιο ταλέντο του μόλις στα 17 του.

Τέλος, χαρά και συγκίνηση στην οικογένεια της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ προσέφερε η επανεμφάνιση, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αποχής λόγω τραυματισμού, σοβαρού χειρουργείου, “μοναξιάς” και αποθεραπείας, του Νίκου Ντινόπουλου, που αποτελεί εδώ και χρόνια, το βαρύ πυροβολικό μας.