Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Αποφασίστηκαν οι τελικές προτάσεις των δήμων για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης

1λ ανάγνωσης
Αποφασίστηκαν οι τελικές προτάσεις των δήμων για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης
?????????????????????????????????????????????????????????

Στο τελικό κείμενο προτάσεων, διοικητικού και οικονομικού χαρακτήρα, όσον αφορά τη λειτουργεία της τηλεθέρμανσης Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου, κατέληξαν σε συνάντηση που είχαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, οι Δήμαρχοι και οι εκπρόσωποι των τριών δημοτικών επιχειρήσεων.

Όπως υπενθυμίζει ο κ. Αμανατίδης, «το τελευταίο εξάμηνο είχε σειρά συζητήσεων και επαφών για τα ζητήματα των τηλεθερμάνσεων των τριών δήμων, επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή λύση, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τους αρμόδιους Φορείς Διαχείρισης, (ΔΕΥΑΚ, ΔΕΤΗΠ, ΔΕΤΕΠΑ), στο πλαίσιο των αιτημάτων τους, για τα συμφέροντα των κατοίκων και την ομαλή προοπτική λειτουργίας των αντίστοιχων δημοτικών επιχειρήσεων».

Στόχος της προσπάθειας, αναφέρει ο περιφερειάρχης, είναι να κλείσουν αυτά τα ζητήματα για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της τηλεθέρμανσης.  Στην συνάντηση, που έγινε την περασμένη Παρασκευή, εξουσιοδοτήθηκε ο κ. Αμανατίδης να προωθήσει τις προτάσεις που αποφασίστηκαν, ως μια λύση πακέτο, στις συναντήσεις που θα έχει, με τον Υπουργό Ενέργειας και  Περιβάλλοντος κ. Σκυλακάκη και τη διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ. Στόχος είναι, βάση των προτάσεων των τριών δήμων, να διαμορφωθούν οι όροι της συμβάσης, που θα υπογραφτεί, μεταξύ της διαδημοτικής επιχείρησης και της ΔΕΗ, για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης.

 

 

 

ertnews.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
3
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *