Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Αγιασμός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (βίντεο & φωτογραφίες)

1λ ανάγνωσης
Αγιασμός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (βίντεο & φωτογραφίες)

Σε ένα προαύλιο γεμάτο από μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες, με χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας.

Την έναρξη ευλόγησε ο Πατέρας Ιωάννης Εσπερίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων στα συγκινητικά του λόγια, αναφέρθηκε στα σχολεία την Θεσσαλίας, που πλήττονται από τις πλημμύρες και τα οποία, δυστυχώς, δεν ξεκίνησαν σήμερα.

Ωστόσο ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους, υπομονή στους γονείς και στα παιδιά να μάθουν γράμματα, σπουδάματα του Θεού τα πράματα. Να προσεύχονται γιατί ο Θεός, είπε ο Πατέρας Ιωάννη, ακούει πάντα τις προσευχές των παιδιών.

Τα παιδιά, κυρίως της πρώτης τάξης Δημοτικού, καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Νικόλαος Νικολάου

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αγιασμός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (βίντεο & φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αγιασμός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (βίντεο & φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αγιασμός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (βίντεο & φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αγιασμός στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (βίντεο & φωτογραφίες)

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
8
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *