Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Πτολεμαΐδα: Π. Αβραμίδης Ο Νόμος θα εφαρμοστεί όπως πρέπει

2λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Π. Αβραμίδης Ο Νόμος θα εφαρμοστεί όπως πρέπει
Óõíïäåßá áóôõíïìéêþí äõíÜìåùí ïäçãÝéôáé óôï Åöåôåßï Áèçíþí ï 29÷ñïíïò óõëëçöèåßò ðïõ öÝñåôáé íá ó÷åôßæåôá ìå ôéò áðïóôïëÝò öáêÝëùí ìå åêñçêôéêïýò ìç÷áíéóìïýò óôïí ðñþçí ðñùèõðïõñãü ËïõêÜ ÐáðáäÞìï áëëÜ êáé óå áîéùìáôïý÷ïõò ôçò ÅõñùðáúêÞò ¸íùóçò, ôçí ÊõñéáêÞ 29 Ïêôùâñßïõ 2017. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Πτολεμαΐδα: Π. Αβραμίδης Ο Νόμος θα εφαρμοστεί όπως πρέπει

Αποφασισμένος να εφαρμόσει πιστά τον Νόμο, εμφανίστηκε ο Νέος Διοικητής – Αστυνόμος Α’ του τμήματος Τροχαίας Εορδαίας Παναγιώτης Αβραμίδης, γιατί η πόλη αξίζει να πάρει κάποια πράγματα, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι «δεν με νοιάζει εάν χάσω φίλους, όσοι φίλοι κρίνουν ότι πρέπει να μείνουν, ας μείνουν. Δεν ήρθα να αγιάσω στην Αστυνομία».

Ο Παναγιώτης Αβραμίδης, στην πρώτη, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, επαφή με τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλο το πλαίσιο των δράσεων της Υπηρεσίας και υποσχέθηκε διαρκή αστυνόμευση στην πόλη ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες, ζήτησε τη συνεργασία τους, «η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή» σημείωσε με έμφαση. Μίλησε για την αποστολή της Τροχαίας και το αντικείμενο της, έκανε λόγο για  την  έντονη έλλειψη προσωπικού, 29 αστυνομικοί υπηρετούν στην Τροχαία σήμερα, και την υποδειγματική συνεργασία με τον Ταξίαρχο Σπύρο Διόγκαρη, αλλά και για βεβαιώσεις προστίμων όλο το 24ωρο..

Mεταξύ άλλων, ο κ. Αβραμίδης ανέφερε, ότι απελευθερώθηκαν 70 θέσεις στάθμευσης, βελτιώθηκε η κατάσταση με τους δικυκλιστές, με τις φορτοεκφορτώσεις, όπως και  με την προσβασιμότητα των πολιτών σε κοινόχρηστους χώρους. Μίλησε ακόμη για άδειους από σταθμευμένα οχήματα πεζόδρομους, χαρακτήρισε «μεγάλο μέρος του προβλήματος τους ντελιβεράδες», αλλά και την «καταχρηστική άσκηση του δικαιώματος των ΑΜΕΑ» στους χώρους στάθμευσης, και αποφάνθηκε ότι εκτονώνεται σταδιακά το πρόβλημα με τα διπλο-τριπλο- παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε νευραλγικές οδούς της πόλης.

 

 

 

ertnews.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
1 Σχόλιο
  • Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Αβραμίδης χτενίζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *