Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Εορδαία: Kατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το Τεχνικό πρόγραμμα

2λ ανάγνωσης
Εορδαία: Kατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το Τεχνικό πρόγραμμα

Εορδαία: Kατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το Τεχνικό πρόγραμμα

 

 

Στα 27 εκατομμύρια Ε περίπου ανέρχεται το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Εορδαίας για το 2022 και συζητήθηκε  στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας με έμφαση στην Παιδεία, στην καθημερινότητα, στον πρωτογενή τομέα, στην προσβασιμότητα, στις αναπλάσεις.

 

Ο  εισηγητής, Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Νίκος Φουρκιώτης, χαρακτήρισε το τεχνικό πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, που αποτυπώνει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής των κατοίκων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς ανέφερε, ότι το Τεχνικό πρόγραμμα καταρτίστηκε με δυσκολία, λόγω των γενικότερων συγκυριών κι έκανε λόγο για ένα κράμα παρεμβάσεων, που αναβαθμίζουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, στην πόλη και στις κοινότητες, για να επαναλάβει πως  το 2022 «θα είναι η χρονιά των έργων για το Δήμο Εορδαίας».

Από τη παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης ο Χρύσανθος Ταιρίδης είπε, ότι το τεχνικό πρόγραμμα του 2022 δεν διαφέρει από εκείνο της προηγούμενης χρονιάς, και δεν απαντά σε χρονίζοντα, σημαντικά, προβλήματα του Δήμου, ενώ, ο Κώστας Μίχος αποφάνθηκε ότι την τελευταία επταετία ανακυκλώνονται τα ίδια έργα, χωρίς στόχευση.

Θετικό έκρινε το έργο, που παρήχθη κατά τη διετία, ο επικεφαλής παράταξης της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης -συνεργαζόμενος με τη Δημοτική Αρχή- Γιάννης Καραβασίλης, διαπιστώνοντας ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών, στην υλοποίηση προτάσεων, μέσα από διάλογο για τις κοινότητες, ενώ, η Αντωνία Χόλμπα από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» αιτιολογώντας την αρνητική της ψήφο, τόνισε ότι απουσιάζουν τεχνικά προγράμματα και δράσεις για τους κατοίκους, με έμφαση στις σχολικές υποδομές. Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

 

 Μαίρη Κεσκιλίδου

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *