Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης θα συμμετέχει στην ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας την Τετάρτη 20-9-2023 με μία απογευματινή πεζοπορία.
Η πορεία χαρακτηρίζεται εύκολη, θα έχει διάρκεια 2,5 ώρες και ενδείκνυται για αρχάριους και παιδιά. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους νερό και κολατσιό. Ο προτεινόμενος εξοπλισμός είναι ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια, μπατόν και μακρυμάνικα ρούχα για τις στάσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Στο καταφύγιο του Συλλόγου κατά την επιστροφή θα προσφερθούν αναψυκτικά, και θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Erasmus + GreenComp για τις δεξιότητες βιωσιμότητας από τον Οργανισμό Νεολαίας της Go Alive μαζί με 25 νέους από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.
Συντονιστής: Λένα Γκατζόφλια / Συνάντηση: Ρολόι Πλατεία Νίκης
Διαδρομή: Κεντρική Πλατεία (Ρολόι) – Πλατεία Σκ’ρκας – Ορειβατικό Καταφύγιο Σ.Ε.Ο. Κοζάνης στο Σμάθκο – Αρίνταγας και επιστροφή
Έναρξη πεζοπορίας ώρα: 17:30 . Παράκληση οι συμμετέχοντες να βρίσκονται στο σημείο αναχώρησης 15′ πριν από την έναρξη της πεζοπορίας.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 24610.25909 κατά τις απογευματινές ώρες.